Skip to main content

Υαλουρονικό οξύ με την τεχνική της μικροκάνουλας

Πρόκειται για την πιο ασφαλή, ανώδυνη και με τον πλέον φυσικό τρόπο θεραπεία αποκατάστασης των ρυτίδων και του χαμένου όγκου του προσώπου.

Η δερματολόγος Dr Αναστασία Τζούμα είναι expert in antiaging με την τεχνική της μικροκάνουλας κατόπιν εκπαιδεύσεως της στο Skin Esthetic Institute της Νέας Υόρκης καθώς και στις μεγαλύτερες πρωτεύουσες της Ευρώπης. Είναι από τους πρώτους ιατρούς παγκοσμίως που εκπαιδεύτηκαν και εφάρμοσαν την τεχνική αυτή στην Ελλάδα. Έχει εφαρμόσει την τεχνική αυτή βάζοντας την δική της προσωπική πινελιά σε εκατοντάδες γυναίκες και άνδρες. Με αποτελέσματα που είχαν φυσικότητα αλλά και διάρκεια στον χρόνο. Γιατί στόχος είναι η υγιής όψη συνολικά του προσώπου και όχι μόνο η διόρθωση μιας ρυτίδας. Χρησιμοποιεί μόνο επώνυμα υλικά Juvederm και Restylane καθώς και τις πιο εξελιγμένες μικροκάνουλες TSK. Όλοι οι ιατροί της Tzoumaclinic είναι εκπαιδευμένοι από την ιδία την ιατρό Αναστασία Τζούμα στην τεχνική της μικροκάνουλας και με μεγάλη εμπειρία έχοντας δει πλάι της εκατοντάδες περιστατικά.

–  Τι είναι το υαλουρονικό οξύ;

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα gel φιλικό προς τους ιστούς το οποίο προσομοιάζει εξαιρετικά με το υαλουρονικό οξύ που υπάρχει εκ φύσεως στο σώμα. Περιορίζει αποτελεσματικά την όψη των ρυτίδων, αποκαθιστά το περίγραμμα, προσφέρει όγκο και αναζωογονεί το δέρμα. Η θεραπεία διαρκεί μόλις 30 λεπτά και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στην εργασία του αμέσως. Για να μειώσουμε εντελώς τον κίνδυνο ακόμη και μικρής μελανιάς αλλά και για πιο ομοιόμορφο και φυσικό αποτέλεσμα, η εφαρμογή γίνεται με την χρήση μικροκάνουλας στη θέση της βελόνας.

–  Τι είναι η μικροκάνουλα;

Με τη μικροκάνουλα η εφαρμογή του υαλουρονικού οξέως γίνεται ατραυματικά. Σε ολόκληρο το πρόσωπο λόγω της ελαστικότητας και της αμβλείας άκρης της μικροκάνουλας σε σχέση με τη βελόνα, ενώ το υλικό μπαίνει βαθύτερα δίνοντας φυσικό lift στο πρόσωπο και διαρκώντας πολύ περισσότερο. Το αποτέλεσμα μίας και μόνης θεραπείας φαίνεται αμέσως και διαρκεί περισσότερο από ένα χρόνο.

– Σε ποια σημεία εφαρμόζεται το υαλουρονικό οξύ με μικροκάνουλα;

Η τεχνική αυτή μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το πρόσωπο. Συχνότερες περιοχές είναι η περιοχή των κροτάφων, τα ζυγωματικά, γύρω από τα μάτια και στους μαύρους κύκλους, στο περίγραμμα του προσώπου αλλά και στο πηγούνι.

– Ποιος είναι ο κύριος στόχος της τεχνικής εφαρμογής υαλουρονικού οξέος με μικροκάνουλα;

Ο κύριος στόχος της εφαρμογής υαλουρονικού οξέος με τη χρήση μικροκάνουλας είναι η αποκατάσταση του χαμένου όγκου και κυρίως η ανόρθωσή του προσώπου. Δίνοντας έτσι, υγιή και φυσική όψη. Τα σημεία έγχυσης καθορίζονται ανάλογα με τις ανάγκες. Πάντα σύμφωνα με την ολιστική προσέγγιση του προσώπου από την ίδια την ιατρό Αναστασία Τζούμα. Το αυξητικό υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξομάλυνση των γραμμών και των ρυτίδων. Τη δημιουργία πιο έντονων χειλιών, την ενίσχυση του περιγράμματος, την αύξηση στα ζυγωματικά και το πηγούνι. Καθώς και για την αναζωογόνηση του δέρματος. Ανάλογα με τις ανάγκες κάθε προσώπου, γίνεται σχεδιασμός και εξατομικευμένη προσέγγιση με συγκεκριμένο πλάνο και προγραμματισμό.

–  Ποια είναι η διαδικασία της τεχνικής της μικροκάνουλας για την έγχυση υαλουρονικού οξέος στο πρόσωπο;

Η ιατρός Dr Αναστασία Τζούμα αρχικά ελέγχει προσεκτικά το πρόσωπο εφόσον υπάρχει ένδειξη διόρθωσης του προβλήματος, ενημερώνει τον ασθενή για το αποτέλεσμα με βάση πάντα τις προσδοκίες του και ξεκινάει την διαδικασία. Αρχικά σχεδιάζει με ακρίβεια τη θέση που θα τοποθετήσει το υλικό και στη συνέχεια εφαρμόζει τοπική αναισθησία σε ένα σημείο που καθορίζει η ίδια στην κάθε πλευρά του προσώπου. Η διαδικασία είναι εντελώς ανώδυνη και ατραυματική. Μιας και η είσοδος της μικροκάνουλας γίνεται μόνο από ένα σημείο το οποίο προηγουμένως έχει αναισθητοποιηθεί. Η έγχυση του υλικού γίνεται σε όλη την περιοχή που η ιατρός είχε σχεδιάσει εξ αρχής και πάντα μόνο από ένα σημείο έγχυσης. Η διαδικασία απαιτεί πολύ καλή γνώση της ανατομίας της περιοχής και γίνεται μόνο από εκπαιδευμένους και επίσημα πιστοποιημένους ιατρούς. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε στην tzoumaclinic για το πρόσωπο είναι επίσημα πιστοποιημένα. Υλικά όπως το Restylane lyft, restylane volyme, juviderm voluma, juviderm volift, juvederm volux.

Η τεχνική αυτή μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το πρόσωπο. Συχνότερες περιοχές είναι η περιοχή των κροτάφων, τα ζυγωματικά, γύρω από τα μάτια και στους μαύρους κύκλους, στο περίγραμμα του προσώπου αλλά και στο πηγούνι

– Πώς θα είναι το πρόσωπο μου μετά την εφαρμογή της μικροκάνουλας;

Η τεχνική της μικροκάνουλας είναι εντελώς ατραυματική και με απόλυτη ασφάλεια αρκεί να γίνεται από ένα ιατρό εκπαιδευμένο και επίσημα πιστοποιημένο. Σπάνια μπορεί να εμφανιστούν πολύ μικροί μώλωπες και μόνο στην περίπτωση που κάπου χρειαστεί συμπλήρωμα με μικρή βελόνα. Η περιοχή θα είναι ελαφρώς πρησμένη, αλλά με την εναπόθεση παγοκυστών ανακουφίζεται γρήγορα αλλά τις περισσότερες φορές το οίδημα είναι ήπιο και δεν το βλέπει κανείς εκτός από εμάς. Διαρκεί το πολύ 1-2 ημέρες. Την επόμενη μέρα δεν υπάρχουν ούτε καν σημάδια ότι έχει γίνει αισθητική πράξη. Ο ασθενής επιστρέφει άμεσα στις καθημερινές του ασχολίες δείχνοντας απλά ξεκούραστος και υγιής.

– Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της έγχυσης υαλουρονικού οξέος στο πρόσωπο με την χρήση μικροκάνουλας;

Το αποτέλεσμα της έγχυσης υαλουρονικού οξέος με μικροκάνουλα στο πρόσωπο είναι τόσο εντυπωσιακό όσο και ένα χειρουργικό lifting γιαυτό και λέγεται υγρό lifting προσώπου. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα, το πρόσωπο είναι εντελώς φυσικό, ξεκούραστο και δείχνει υγιές και φρέσκο. Η ανόρθωση του προσώπου που πετυχαίνεται εντελώς φυσικά με την χρήση μικροκάνουλας και την έγχυση υαλουρονικού οξέος στο μέσο τμήμα του προσώπου αλλάζει όλο το τρίγωνο διορθώνοντας την χαλάρωση ακόμη και στο οβάλ ή τις ρινοπαρειακές αύλακες παρόλο που δεν μπαίνει υλικό αυτές τις θέσεις. Με αυτη την τεχνική η Dr Αναστασία Τζούμα πρεσβεύει την ολιστική προσέγγιση του προσώπου με εντελώς φυσικό αποτέλεσμα για πρόσωπα υγιή, ξεκούραστα και φρέσκα, χωρίς όγκους και παραμορφώσεις.

–  Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα;

Το αποτέλεσμα θα διαρκέσει περισσότερο από ένα χρόνο, ανάλογα με το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί, και σε συνδυασμό με τα κατάλληλα προϊόντα αντιγήρανσης μπορεί να διατηρηθεί και πολύ παραπάνω. Επιπλέον χάρη στην χρήση μικροκάνουλας και την βαθιά τοποθέτηση του υαλουρονικού οξέος, το δέρμα μας χρησιμοποιεί το υαλουρονικό οξύ και στην θέση του παράγει κολλαγόνο και ελαστίνη κάνοντας το πρόσωπο ολοένα και πιο ξεκούραστο και φρέσκο στο πέρασμα του χρόνου. Έτσι το αποτέλεσμα διατηρείται και μετά την απορρόφηση του υλικού σε σημαντικό βαθμό.

–  Πόση ώρα διαρκεί η θεραπεία; Είναι επώδυνη;

Μόνο 30 λεπτά αρκούν για να ενισχύσουμε τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου. Είναι ατραυματική και ανώδυνη τεχνική χάρη στην χρήση της ειδικής microcannulas καθώς και την εφαρμογή τοπικής αναισθησίας σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου.

30′

ο χρόνος που χρειάζεται για να ενισχυθούν τα χαρακτηριστικά του προσώπου με υαλουρονικό οξύ

ΑΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΩΔΥΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ

You cannot copy content of this page