Skip to main content

Σύσφιγξη με Venus Legacy

Η επαναστατική τεχνολογία του Venus Legacy συνδυάζει πολλές και διαφορετικές δράσεις για τη σύσφιγξη του προσώπου, του λαιμού και τη γλυπτική του σώματος.

To Venus Legacy, η νέα επαναστατική συσκευή συνδυάζει πολλές και διαφορετικές δράσεις για τη σύσφιξη του προσώπου, του λαιμού και τη γλυπτική του σώματος. Χάρη σε έναν συνδυασμό τεχνολογιών αιχμής πετυχαίνει συγχρόνως μη επεμβατική λιπογλυπτική.  Αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και σύσφιξη του δέρματος. Το Venus Legacy παρέχει ταυτόχρονα Πολυπολική Ραδιοσυχνότητα, Μαγνητικό Παλμό και Παλμική Αναρρόφηση στο δέρμα. Με αυτό τον τρόπο, παράγει ένα πυκνό και ομοιόμορφο πλέγμα θερμότητας.

Ο συνδυασμός αυτός προκαλεί σύνθεση κολλαγόνου και σύσφιξη. Πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών και πρόκληση μικροαγγείωσης για καλύτερη αιμάτωση και λιπόλυση.

 – Πώς λειτουργεί το Venus Legacy;
  • Οι πολυπολικές ραδιοσυχνότητες παρέχουν γρήγορη, ανώδυνη και ομοιογενή αύξηση της θερμοκρασίας των στοιβάδων του δέρματος σε μεγάλο βάθος. Με εξαιρετικά κλινικά αποτελέσματα. Η σύσφιξη δέρματος, η μείωση των ρυτίδων και η μείωση της κυτταρίτιδας συμβαίνουν επειδή η πολλαπλής πολικότητας ραδιοσυχνότητα προκαλεί θερμική αντίδραση στον ιστό που ενεργοποιεί τη φυσική ιαματική απόκριση του σώματος. Αυτή η αντίδραση αποκατάστασης κάνει το δέρμα να συστέλλεται, και έτσι έχουμε πιο σφιχτό δέρμα.  Πιο λείες ρυτίδες και μειωμένη κυτταρίτιδα.
  • Η τεχνολογία των μαγνητικών παλμικών πεδίων έχει χρησιμοποιηθεί στην κλασσική ιατρική εδώ και δεκαετίες. Οι αναγεννητικές τους ιδιότητες έχουν αποδειχθεί επιστημονικά.
  • Η τεχνολογία VariPulse επιτρέπει τη ρυθμιζόμενη παλμική αναρρόφηση για διείσδυση της ενέργειας σε βάθος. Τη λεμφική παροχέτευση, καθώς και την τόνωση του κυκλοφορικού.
  • Τα ενσωματωμένα θερμόμετρα στις κεφαλές χειρισμού καταγράφουν τη θερμοκρασία του δέρματος σε πραγματικό χρόνο ενώ απεικονίζεται με γράφημα και στην οθόνη της συσκευής.
– Τι αποτελέσματα μπορεί να πετύχει;

Το Venus Legacy™ καλύπτει μεγαλύτερη επιφάνεια και σε μεγαλύτερο βάθος από όλα τα αντίστοιχα μηχανήματα. Με τη πλέον ομοιογενή διάχυση θερμότητας σε τέτοιο βάθος παρέχει άμεσα αποτελέσματα. Καθώς και ορατή βελτίωση της ελαστικότητας και της υφής του δέρματος. Οι θεραπείες είναι 100% ασφαλείς, ανώδυνες και για όλους τους τύπους δέρματος στο πρόσωπο, το λαιμό και το σώμα.

“Η απάντηση της τεχνολογίας στο δέρμα που χαλαρώνει είναι οι ραδιοσυχνότητες που φτάνουν στα βαθύτερα στρώματα – Ανάλογα με το πρόβλημα και την περιοχή επιλέγουμε ανάμεσα στο Thermage CPT και το Venus Legacy”

DR. ANASTASIA TZOUMA
– Τι μπορεί να κάνει στο πρόσωπο το Venus Legacy;
  • Ζυγωματικά: Ενεργοποιεί το κολλαγόνο και ενισχύει τη χαλαρή επιδερμίδα στην περιοχή των ζυγωματικών αναδιαμορφώνοντας το περίγραμμα του προσώπου.
  • Μάτια: Μειώνει τις σακούλες κάτω από τα μάτια για ένα ανανεωμένο και πιο νεανικό βλέμμα.
  • Στόμα: Ελαττώνει τις γραμμές έκφρασης και τις ρυτίδες γύρω από το στόμα.
  • Προγούλι και περίγραμμα προσώπου: Μειώνει τον όγκο στο προγούλι και συσφίγγει τη γραμμή και ομοιόμορφο περίγραμμα.
  • Λαιμός: στην περιοχή του λαιμού συσφίγγει το δέρμα, βελτιώνει την υφή και βελτιώνει τις γραμμές.
– Τι συμβαίνει στη διάρκεια της θεραπείας;

Το Venus Legacy χρησιμοποιεί ραδιοσυχνότητες πολλαπλής πολικότητας και παλμικά μαγνητικά πεδία. Αυτά παράγουν ένα χαλαρωτικό και θεραπευτικό θερμό μασάζ πάνω στο δέρμα. Η σύσφιξη, η μείωση των ρυτίδων και η μείωση της κυτταρίτιδας συμβαίνουν επειδή η πολλαπλής πολικότητας ραδιοσυχνότητα προκαλεί θερμική αντίδραση στον ιστό που ενεργοποιεί την φυσική ιαματική απόκριση του σώματος. Αυτή η αντίδραση αποκατάστασης κάνει το δέρμα να συστέλλεται και έτσι έχετε πιο σφιχτό πρόσωπο, πιο λείες ρυτίδες και μειωμένη κυτταρίτιδα.

– Πώς είναι το δέρμα μετά τη θεραπεία;

Μετά την εφαρμογή μπορεί να υπάρχει μία ελαφρά ερυθρότητα, η οποία υποχωρεί σύντομα. Αυτό σημαίνει ότι επιστρέφει κάνεις αμέσως σε όλες τις καθημερινές δραστηριότητες, χωρίς κανέναν περιορισμό.

– Πότε θα δω αποτελέσματα;

Σε μικρό αριθμό περιστατικών μπορεί κανείς να δει τη διαφορά ήδη μετά την πρώτη συνεδρία. Συνήθως τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά την τρίτη επανάληψη. Η βελτίωση αφορά τόσο στη σύσφιξη, όσο και στη μείωση της κυτταρίτιδας και της περιφέρειας συνολικά. Συνήθως απαιτούνται 6 έως 8 θεραπείες σε απόσταση μίας εβδομάδας μεταξύ τους. Μετά την ολοκλήρωση των προγραμματισμένων επισκέψεων, συνιστάται μία συντήρηση, η οποία γίνεται μία φορά το χρόνο με 2-3 επαναλήψεις ή κάθε 3 μήνες από μία συνεδρία.

Σε σύγκριση με άλλες μεθόδους τα αποτελέσματα στη σύσφιξη με ραδιοσυχνότητες είναι πιο άμεσα και πιο ορατά. Μείωση ρυτίδων και χαλάρωσης, πιο σφριγηλό και σφιχτό δέρμα, μείωση περιφέρειας και βελτίωση του προφίλ, όλα αυτά χωρίς καθόλου αποθεραπεία και μηδενικό πόνο.

6-8

συνεδρίες ανά εβδομάδα για να ολοκληρωθεί η θεραπεία – Πιο άμεσα και ορατά αποτελέσματα σε σύγκριση με άλλες μεθόδους με ραδιοσυχνότητες

ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΔΥΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ

ΜΕΙΩΣΗ ΡΥΤΙΔΩΝ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ, ΠΙΟ ΣΦΙΧΤΟ ΚΑΙ ΣΦΡΙΓΗΛΟ ΔΕΡΜΑ

You cannot copy content of this page