Skip to main content

Skin Boosters: η φυσική ενδυνάμωση του δέρματος

Ανανεωμένο, σφιχτό, λαμπερό και απόλυτα ενυδατωμένο πρόσωπο με τη δύναμη των Skin Boosters.

Τα Skin Boosters πρόκειται για μία νέα εκδοχή υαλουρονικού οξέως. Η οποία, σε αντίθεση με το γνωστό αυξητικό υλικό που εγχέεται κάτω από το δέρμα για να δώσει όγκο, εγχύεται μέσα σε αυτό για να διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και να δώσει ένα boost ενυδάτωσης και φρεσκάδας σε όλο το πρόσωπο. Στη Tzouma Clinic οι ιατροί της κλινικής χρησιμοποιούν μόνο επώνυμα skin boosters όπως είναι τα Restylane Vital και Juvederm Volite. Είναι εκπαιδευμένοι στην χρήση των skinboosters με τις νεότερες τεχνικές αντιγήρανσης.

– Πώς δρουν τα Skin Boosters;

Πανεπιστημιακές έρευνες των τελευταίων χρόνων δείχνουν ότι το υαλουρονικό οξύ μπορεί να πετύχει κάτι πολύ περισσότερο από ενυδάτωση. Φαίνεται πως οι ινοβλάστες (τα κύτταρα που συνθέτουν κολλαγόνο) διαθέτουν ειδικούς υποδοχείς που διεγείρονται από το υαλουρονικό κι έτσι δίνουν το μήνυμα για σύνθεση νέου κολλαγόνου. Το αποτέλεσμα είναι αναδιοργανωμένες ίνες και σφριγηλό δέρμα. Για να αξιοποιήσουν αυτό το εύρημα οι επιστήμονες σχεδίασαν ένα μείγμα από ενώσεις υαλουρονικού οξέος που έχουν διάφορα μοριακά βάρη έτσι ώστε να πετύχουν ουσιαστική και μετρήσιμη πάχυνση του δέρματος με δράση που διαρκεί τουλάχιστον εννέα μήνες.

– Τρόπος εφαρμογής των skin boosters

Η εφαρμογή των skin boosters είναι απλή και σύντομη. Πρόκειται για ενέσιμη θεραπεία με τεχνική πολλαπλών νυγμών για την έγχυση του υλικού σε μεγάλο βάθος. Το ίδιο το υλικό περιέχει λιδοκαΐνη για να γίνεται ανώδυνη η τοποθέτηση. Ενώ οι βελόνες του είναι οι πιο λεπτές που υπάρχουν. Ο γιατρός αρχικά σχεδιάζει μία σχάρα στο πρόσωπο ώστε να διανείμει τα σημεία έγχυσης. Με βάση τις ανάγκες ο σχεδιασμός τροποποιείται και εξατομικεύεται. Η εφαρμογή περιλαμβάνει πολυάριθμα μικροσκοπικά τσιμπήματα ανάλογα με τη διάταξη αυτής της σχάρας με τις βελόνες του skin booster έτσι ώστε το υλικό να διαμοιραστεί ομοιόμορφα.

“Η νέα κατηγορία ενέσιμων υλικών Skin Boosters είναι το υβρίδιο ανάμεσα στα fillers και τη μεσοθεραπεία”

DR. ANASTASIA TZOUMA
– Αμέσως μετά τη θεραπεία με skin boosters

Αμέσως μετά την διαδικασία το πρόσωπο φαίνεται ανανεωμένο και πιο σφριγηλό μιας και υπάρχει ένα μικρό φιλμ υαλουρονικού οξέος κάτω από το δέρμα το οποίο χωρίς να δίνει όγκο κάνει ένα φυσικό boost! Την πρώτη μέρα μπορεί να παρατηρηθεί ίσως κάποια μικρή μελανιά ή ήπιος ερεθισμός από τα τσιμπήματα. Καθώς περνούν οι μέρες το δέρμα διαρκώς βελτιώνεται. Δείχνει πιο παχύ, πιο σφιχτό, λαμπερό και τόσο καλά ενυδατωμένο!

– Πόσο διαρκεί η δράση;

Η διόρθωση με Skin Boosters διαρκεί από εννέα μήνες έως και ένα χρόνο ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος. Όμως ακόμη και μετά από αυτό το διάστημα το δέρμα δεν επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση. Οι καινούργιες ίνες κολλαγόνου που δημιουργήθηκαν χάρη στο skin booster εξακολουθούν να το κρατούν σφιχτό και νεανικό. Αν μάλιστα επαναληφθεί η θεραπεία, τα αποτελέσματα πολλαπλασιάζονται και κάθε φορά διαρκούν περισσότερο. Συνήθως διαρκούν 6-9 μήνες.

– Πότε συστήνεται και σε ποιες η εφαρμογή των skinbooster;
  • Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις ηλικίες. Μετά τα σαράντα για αναζωογόνηση, πάχυνση και τόνωση της ελαστικότητας του δέρματος. Πριν τα σαράντα για βελτίωση της υφής του, λάμψη, σοβαρή πρόληψη και βαθιά ενυδάτωση
  • Αντιμετώπιση μερικών τύπων ουλών από ακμή
  • Διόρθωση ατελειών στις επιφάνεια του δέρματος
  • Θεραπεία του ξηρού και αφυδατωμένου δέρματος
  • Για τις ρυτίδες «του καπνιστή» στο άνω χείλος, ένα δύσκολο σημείο που δεν διορθώνεται ούτε με νυστέρι
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέ και τα χέρια για φυσική αναζωογόνηση του δέρματος μαζί με ελαφρύ γέμισμα δίχως όγκο.

40

Πριν τα 40 χρησιμοποιείται για βαθιά ενυδάτωση και μετά τα 40 για πάχυνση του δέρματος

ΑΝΩΔΥΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ ΕΩΣ 9 ΜΗΝΕΣ - ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

You cannot copy content of this page