Skip to main content

PRX-T33® – Peeling Βιοδιέγερσης

H νέα μοντέρνα εκδοχή των peelings βιοδιέγερσης χωρίς αποθεραπεία, δίνει λύση σε πολλαπλά προβλήματα.

Το PRX-T33® είναι το peeling της επόμενης γενιάς που στοχεύει στην μη ενέσιμη βιοαναζωογόνηση του δέρματος χωρίς αποθεραπεία. Το PRX-T33® είναι ένα ιατρικό σκεύασμα με πιστοποίηση CE και πατενταρισμένη φόρμουλα, το οποίο δημιουργήθηκε μετά από χρόνια έρευνας και συνδυάζει καθορισμένες ποσότητες υπεροξειδίου του υδρογόνου και τριχλωρο-οξικού οξέος (TCA).

– Πως δρά;

Το PRX-T33® Peeling δρα στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας μέσω του μηχανισμού της βιοανάπλασης. Η Βιοανάπλαση ή βιοαναζωογόνηση είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος αντιγήρανσης και ανάπλασης του προσώπου και όχι μόνο. Επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας σαν δομικά στοιχεία τα βλαστοκύτταρα του ίδιου του οργανισμού και τους αυξητικούς του παράγοντες. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε την ενεργοποίηση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα ελαστικό και σφριγηλό δέρμα. Το PRX-T33® αποτελεί πατενταρισμένη φόρμουλα η οποία συνδυάζει 33% TCA, Υπεροξείδιο του υδρογόνου και κοχικό οξύ. Αυτή η σύνθεση παρέχει όλα τα οφέλη ενός TCA πίλινγκ , χωρίς τις σχετικές παρενέργειες όπως, δυσφορία του ασθενή και έντονη απολέπιση τις επόμενες ημέρες.

– Γιατί να επιλέξω το PRX-T33®;

Η διαφορά του PRX-T33® από τα κοινά πίλινγκ είναι ότι το TCA διεισδύει απευθείας στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, προκαλώντας έντονη διέγερση η οποία δίνει άμεση ενυδάτωση, σφριγηλότητα και σύσφιξη της επιδερμίδας ενώ αφήνει ανέπαφη την ανώτερη επιφάνεια του δέρματος και γιαυτό δεν έχει καθόλου αποθεραπεία.

– Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα του PRX-T33® PEEL;
 • Η Θεραπεία είναι μη ενέσιμη και επομένως δεν υπάρχει κίνδυνος μελανιάς ή οιδήματος.
 • Δεν υπάρχει σημαντική απολέπιση της επιδερμίδας.
 • Μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητές.
 • Είναι τόσο ασφαλές ώστε να μπορεί να πραγματοποιηθεί και τους καλοκαιρινούς μήνες.
 • Είναι κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες, για όλες τις ηλικίες και όλες τις εποχές του χρόνου.
 • Αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά του προσώπου καθώς ενδείκνυται για τη θεραπεία ουλών και ρυτίδων, καθυστερώντας τη γήρανση του δέρματος.
– Σε ποιούς απευθύνεται και τι προσφέρει το PRX-T33®;

Η μέθοδος απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος και όλες τις ηλικίες. Έχει καταπληκτικά αποτελέσματα στην φωτογήρανση, την ελάστωση του δέρματος , τις βαθιές και λεπτές ρυτίδες όπως επίσης την χαλάρωση και θαμπή όψη της επιδερμίδας. Μειώνει του πόρους του δέρματος και τις ουλές ακμής. Παρουσιάζει σημαντική καθυστέρηση της γήρανσης του δέρματος και τόνωση του χαλαρού δέρματος.

Βασικές ενδείξεις :

 • Απώλεια τόνου του δέρματος σε πρόσωπο και λαιμό
 • Τόνωση δέρματος ντεκολτέ
 • Ατροφικές ουλές
 • Ραγάδες
 • Ανοσοενισχυτικό στη θεραπεία δερματικής υπερμελάγχρωσης
 • Βιονάνάπλαση προσώπου και σώματος δέρματος
 • Τόνωση χαλαρού δέρματος

“Θεωρώ πολύ σημαντικά τα peelings για την αναζωογόνηση και την υγεία του δέρματος αλλά η διάρκεια της αποθεραπείας αποτρέπει συχνά τους ασθενείς μου από την επιλογή τους – Το νέας γενιάς PRX-T33 peeling έχει εύκολη, γρήγορη και ανώδυνη αποθεραπεία και εγώ απολαμβάνω να βλέπω τη χαρά τους στο τέλος κάθε θεραπείας. Δοκιμάστε το!”

DR. ANASTASIA TZOUMA
– Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Το PRX-T33® προτείνεται σαν ολοκληρωμένη θεραπεία με 5 επαναλήψεις ανά 10-15 ημέρες. Το δέρμα συνεχίζει σταδιακά να βελτιώνεται έως 6 μήνες μετά και συνδυάζεται εξαιρετικά με όλες τις υπόλοιπες Ιατρικές θεραπείες . Οι ιατροί της κλινικής θα σας προτείνουν το δικό σας συνδυαστικό πρωτόκολλο αντιγήρανσης με βάση το νέο PRX-T33®. Συχνά αρκόυν και 1-2 μεμονωμένες συνεδρίες πριν από ένα σημαντικό γεγονός της ζωής σας.

– Υπάρχουν συνοδευτικά καλλυντικά προϊόντα για την ενίσχυση του αποτελέσματος;

Το ολοκληρωμένο πρωτόκολλο των 5 συνεδριών του νέου PRX-T33® περιλαμβάνει στο σύνολο της οικονομικής προσφοράς και δύο προϊόντα απαραίτητα για την συνέχιση του αποτελέσματος. Τα προϊόντα αυτά δεν πωλούνται ξεχωριστά αλλά συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο της ολοκληρωμένης θεραπείας με PRX-T33®.

Βήμα 1ο
Για την αποκατάσταση του δέρματος
Η εφαρμογή της κρέμας WiQo MOISTURIZING FACE CREAM FOR DRY SKIN μετά την εφαρμογή του PRX-T33 βοηθάει στην ενυδάτωση και προστασία του δέρματος. Αποκαθιστά το υδρολιπιδικό φίλμ εξαιτίας της μεγάλης περιεκτικότητας σε shea butter, βιταμινών Α και Ε καθώς και θρεπτικά συστατικά από εκχυλίσματα φυτών

Βήμα 2ο
Ολοκληρώστε τη θεραπεία και διατηρείστε το αποτέλεσμα
Εφαρμόστε τον ορό WiQo FACIAL SMOOTHING FLUID FOR ALL SKIN TYPES ξεκινώντας από την επομένη μέρα της εφαρμογής του PRX-T33. Ο ορός περιέχει γλυκολικό οξύ χαμηλού pH (8%), σε μια ισορροπημένη φόρμουλα για το δέρμα. Το προϊόν είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος χωρίς να προκαλεί αίσθημα καύσου.

33%

TCA (η δραστική ουσία ενός peeling) που περιέχεται στο σκεύασμα PRX-T33® – έτσι έχουμε όλα τα οφέλη χωρίς παρενέργειες

ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ ΕΩΣ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

You cannot copy content of this page