Κατερίνα Παπαδοπούλου

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος,
Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Η Κατερίνα Παπαδοπούλου είναι δερματολόγος-αφροδισιολόγος, απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής Λάρισας. Ολοκλήρωσε την ειδικότητά της στη Δερματολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας όπου έκανε και τη διδακτορική της διατριβή. Έχει συμμετάσχει ως υποερευνήτρια σε κλινικές μελέτες που αφορούν την ψωρίαση και τα πομφολυγώδη νοσήματα. Επιστημονικές της εργασίες έχουν δημοσιευθεί σε διεθνή περιοδικά όπως το Journal of European Academy of Dermatology and Venereology κι έχουν ανακοινωθεί σε συνέδρια όπως το European Congress of Rheumatology. Έχει πραγματοποιήσει ομιλίες σε ελληνικά συνέδρια και έχει συμμετάσχει ως εισηγήτρια σε προγράμματα πρόληψης του μελανώματος και αγωγής υγείας σε σχολεία του Νομού Λάρισας. Έχει εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί για την εφαρμογή βοτουλινικής τοξίνης και υαλουρονικού από την ΕADV (Ευρωπαϊκή Ακαδημία Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας) και την ΕCAMS (Ευρωπαϊκό Κολλέγιο Αισθητικής Ιατρικής και Χειρουργικής).

Ευαγγελία Τζαφέρη

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Η Ευαγγελία Τζαφέρη είναι δερματολόγος-αφροδισιολόγος, απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ολοκλήρωσε την ειδικότητά της στη Γερμανία, στα νοσοκομεία Franziskus Hospital του Μπίλεφελντ και Klinikum της Στουτγκάρδης. Στη διάρκεια της εκπαίδευσής της ασχολήθηκε με ιδιαίτερη έμφαση με τη Δερματοχειρουργική (λήψη βιοψιών, χειρουργική αφαίρεση δερματικών όγκων και καλοήθων δερματικών βλαβών), την Παιδιατρική Δερματολογία καθώς επίσης και με εφαρμογές Laser για διάφορες δερματικές παθήσεις. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σε διεθνή συνέδρια που αφορούν τόσο την κλινική δερματολογία όσο και τομείς της αισθητικής δερματολογίας (εφαρμογές βοτουλινικής τοξίνης, εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέως, μεσοθεραπείες και θεραπείες Laser).

Δήμητρα Άσπρου

Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος

Η Δήμητρα Άσπρου είναι δερματολόγος-αφροδιοσιολόγος, απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Έχει νοσοκομειακή εκπαίδευση από τα νοσοκομεία Marienhospital Bottrop της Γερμανίας, Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», Σπηλιοπούλειο Νοσοκομείο Αθηνών «Η Αγία Ελένη» και Νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός». Έχει ολοκληρώσει το διετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα με τίτλο «Σύγχρονη Διαγνωστική στη Δερματολογία και Αλλεργιολογία» του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και παρακολουθεί διαρκώς συνέδρια του εσωτερικού και του εξωτερικού στον τομέα της κλινικής δερματολογίας και των εξελίξεων στην αισθητική και χειρουργική δερματολογία.