Skip to main content

Neck Lift by Dr Anastasia Tzouma

Ένας κουρασμένος λαιμός προσθέτει χρόνια ακόμη και σ’ ένα κατά τα άλλα νεανικό πρόσωπο. Το αποκλειστικό πρωτόκολλο της γιατρού Αναστασίας Τζούμα δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Η περιοχή του λαιμού γερνάει πιο γρήγορα από το πρόσωπο καθώς το δέρμα είναι τρεις φορές πιο λεπτό, έχει διαφορετική ποιότητα, δεν διαθέτει σμηγματογόνους αδένες για να λιπαίνεται και δεν υποστηρίζεται από υπόστρωμα λίπους.

Συγχρόνως, επιβαρύνεται όσο και το πρόσωπο από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες, αφού είναι διαρκώς εκτεθειμένη στον ήλιο. Ενώ δεν απολαμβάνει την ίδια φροντίδα και προστασία. Το αποτέλεσμα είναι ένας κουρασμένος λαιμός που προσθέτει χρόνια ακόμη και σ’ ένα κατά τα άλλα νεανικό πρόσωπο.

Η Dr Αναστασία Τζούμα, με την πεποίθηση ότι μόνο οι ολιστικές θεραπείες μπορούν να εξασφαλίσουν ένα φυσικό αποτέλεσμα, εφαρμόζει ένα συνδυαστικό πρωτόκολλο στην δύσκολη περιοχή του λαιμού. Εκεί όπου οι περισσότερες θεραπείες αποδεικνύονται ανεπαρκείς και δίνει εξαιρετικά και με διάρκεια αποτελέσματα.

– Το πρωτόκολλο Neck Lift by Dr Anastasia Tzouma
ΒΗΜΑ 1o  —   Διόρθωση του κολλαγόνου με Fraxel Restore

Βασικό βήμα στην προσέγγιση αυτή, σύμφωνα με την άποψη της Dr Αναστασία Τζούμα, είναι η βελτίωση της ποιότητας του δέρματος και η αναδιοργάνωση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης. Αυτή είναι άλλωστε η κύρια αιτία της χαλάρωσης στην περιοχή του λαιμού. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο πρόγραμμα δράσης, η πρώτη θεραπεία είναι το Fraxel Dual Laser. Η τεχνολογία Fraxel, και συγκεκριμένα το Fraxel Restore™ θεωρείται το πιο εξειδικευμένο μη επεμβατικό laser αντιγήρανσης που χρησιμοποιείται για την κλασματική αναδόμηση και ανάπλαση της επιδερμίδας. Το laser παράγει χιλιάδες μικροσκοπικές αλλά βαθιές στήλες θερμικής ανάπλασης, microthermal ζώνες μέσω των οποίων αποβάλλονται επιδερμιδικά κύτταρα με αλλοιώσεις γήρανσης. Το νέο Fraxel Restore Dual Laser στοχεύει το 5 έως και 50 % της επιφάνειας του δέρματος ενώ το υπόλοιπο 50 έως 95% παραμένει ανέπαφο και μέσω των ινοβλαστών του οδηγεί στην ταχύτατη επούλωση και αποκατάσταση του δέρματος.

Μετά την εφαρμογή: Αμέσως μετά την συνεδρία θα υπάρχει μόνο ένα ήπιο ερύθημα και οίδημα στην περιοχή του λαιμού. Το οποίο διαρκεί από 2 έως 5 ημέρες ανάλογα με το βάθος της θεραπείας. Το δέρμα από την πρώτη κιόλας εβδομάδα φαίνεται πιο λαμπερό και υγιές. Ενώ προοδευτικά, καθώς οι βαθύτερες στιβάδες του συνεχίζουν την επούλωση, με την ενεργοποίηση των ινοβλαστών και την παραγωγή νέου κολλαγόνου, το δέρμα βελτιώνεται σταδιακά και σε 2-3 μήνες είναι πιο λείο, λαμπερό και κυρίως πιο σφριγηλό. Ως Αποτέλσμα διορθώνονται εξαιρετικά τόσο οι λεπτές όσο και οι βαθύτερες ρυτίδες του. Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από την περίπτωση. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αποφυγή του ήλιου, η χρήση αντηλιακού από την ίδια κιόλας ημέρα και η πολύ καλή ενυδάτωση της περιοχής.

ΒΗΜΑ 2o  —   Eνίσχυση του δέρματος με ειδικά fillers

Αφού συμπληρωθεί ο αριθμός των συνεδριών με το Fraxel laser ή στα μεσοδιαστήματα αυτών, η ιατρός ολοκληρώνει το πρωτόκολλο με ενίσχυση της περιοχής με ειδικά fillers τα οποία εφαρμόζει με τη βοήθεια της ατραυματικής μικροκάνουλας ή λεπτής βελόνας. Για τον σκοπό αυτό χρησιμοποιεί skin booster Restylane Vital στα ήπια περιστατικά ενώ στα πιο δύσκολα προτιμάει την εφαρμογή Ellance, ενός filler βιοδιέγερσης ή το νέο εντυπωσιακό φίλερ PROPHILO με την μοναδική τεχνογωσία της περιοχής που έχει τη δυνατότητα να απλώνει στην περιοχή του λαιμού.

Μετά την εφαρμογή: Αμέσως μετά την συνεδρία η περιοχή θα είναι φυσικά πιο γεμάτη και σφριγηλή. Ενώ με το πέρασμα του χρόνου η εικόνα θα βελτιώνεται πολύ περισσότερο καθώς ενεργοποιούνται οι αναπλαστικοί μηχανισμοί του δέρματος. Διορθώνεται η χαλάρωση της περιοχής του λαιμού αλλά και οι οριζόντιες γραμμές του δέρματος.

“Η υψηλή τέχνη της διόρθωσης της χαλάρωσης στο λαιμό μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που μεγαλώνουμε”

DR. ANASTASIA TZOUMA

50%

της επιφάνειας του δέρματος μένει ανέπαφη από το Fraxel και μέσω των ινοβλαστών του οδηγεί σε ταχύτατη επούλωση

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ FRAXEL RESTORE DUAL & ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΙΔΙΚΩΝ FILLERS

ΗΠΙΟ ΟΙΔΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ FRAXEL ΚΑΙ ΑΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤHN ΕΦΑΡΜΟΓΗ FILLERS

ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣ ΔΕΡΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

You cannot copy content of this page