Skip to main content

Morpheus x Lanluma Body Contouring by Dr Tzouma

Η απόλυτη θεραπεία ανάπλασης σώματος της Dr Tzouma που συνδυάζει το κορυφαίο ενέσιμο υλικό Lanluma που επανασχεδιάζει το περίγραμμα της σιλουέτας, με την πρωτοποριακή τεχνολογία των fractional ραδιοσυχνοτήτων του Morpheus 8.

Το ενέσιμο υλικό με τα καλύτερα και πιο μακροχρόνια αποτελέσματα στην τελειοποίηση του σώματος, το Lanluma, τώρα συνδυάζεται με τις fractional ραδιοσυχνότητες του Morpheus 8 για να πολλαπλασιάσει τη δράση τους. Στην κοιλιά, τους γλουτούς, τους μηρούς, τα μπράτσα και σε κάθε περιοχή του σώματος που υποφέρει από χαλάρωση ή και κυτταρίτιδα, εφαρμόζεται το Morpheus και ακολουθεί ένα μήνα αργότερα το Lanluma. Καθώς το ενέσιμο υλικό δίνει υφή και στήριξη στο δέρμα, οι ραδιοσυχνότητες διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου. Έτσι επιτυγχάνεται ανάπλαση και σύσφιξη σε όλα τα επίπεδα.

Morpheus 8: Η επανάσταση στη σύσφιξη του σώματος

Η χαλάρωση της επιδερμίδας σε περιοχές όπως τα μπράτσα, η κοιλιά και οι γλουτοί είναι ένα από τα πιο δύσκολα στοιχήματα της αισθητικής ιατρικής. Οι ίνες της ελαστίνης και του κολλαγόνου έχουν ξεχειλώσει και η επιδερμίδα δεν μπορεί να συγκρατηθεί. Για να σχηματιστούν νέες ίνες χρειάζεται να ξυπνήσουν οι ινοβλάστες χωρίς όμως να τραυματιστεί το δέρμα. Οι θεραπείες που μεταφέρουν την ενέργεια κάτω από την επιδερμίδα είναι ιδανικές για σύσφιξη και ανάπλαση γιατί διεγείρουν την παραγωγή νέου κολλαγόνου χωρίς να αφήσουν εξωτερικά τα ίχνη τους. Η Tzouma Clinic χρησιμοποιεί μία από τις πιο αποτελεσματικές, το μηχάνημα Morpheus 8 που συνδυάζει ραδιοσυχνότητες με fractional τεχνολογία και έχει την έγκριση του αμερικάνικου FDA. Πρόκειται για την πρώτη και μοναδική fractional τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων για σύσφιξη και ανάπλαση του δέρματος και remodeling του επιφανειακού λιπώδους ιστού που μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το σώμα

Πώς δρα το Morpheus 8;

Κατά την εφαρμογή των fractional κυμάτων ενέργειας οι μικροσκοπικές βελόνες της κλασματικής τεχνολογίας διοχετεύουν θερμότητα στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου. Η ενέργεια που διοχετεύεται επιλεκτικά στους ινοβλάστες τους προκαλεί θερμικό σοκ. Έτσι ξυπνάει ο φυσιολογικός μηχανισμός επούλωσης της επιδερμίδας, όπως μετά από τραύματα, με αποτέλεσμα τη σύνθεση νέων ινών ελαστίνης και κολλαγόνου. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται σύσφιγξη του δέρματος, βελτίωση των ουλών και των ραγάδων και μείωση του λίπους.

Ποια προβλήματα αντιμετωπίζει;

Ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε καθορίζεται και το βάθος διείσδυσης των βελόνων. Για την αντιμετώπιση ουλών και ραγάδων, η διείσδυση είναι πιο κοντά στην επιφάνεια. Για την σμίλευση του στρώματος λιπώδους ιστού που βρίσκεται κοντά στην επιδερμίδα, ο γιατρός ρυθμίζει τη διείσδυση σε μεγαλύτερο βάθος ώστε να διεγερθούν οι μηχανισμοί της λιπόλυσης.

Είναι ανώδυνη η θεραπεία;

Η θερμότητα παράγεται με τη βοήθεια κλασματικών ραδιοσυχνοτήτων (fractionated RF), είναι ομοιόμορφη και ελεγχόμενη και μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους δέρματος. Η εφαρμογή γίνεται με τοπική κρέμα αναισθησίας ώστε να είναι καλύτερα ανεκτή.

Πόσες επαναλήψεις χρειάζεται;

Ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας, η θεραπεία επαναλαμβάνεται 1 φορά για ήπια προβλήματα και έως 3 φορές για πιο έντονα προβλήματα, σε απόσταση 3 έως 4 εβδομάδων μεταξύ τους. Τα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται 3 εβδομάδες μετά τη θεραπεία και ολοκληρώνονται σε 6 μήνες.

Τι πρέπει να κάνω μετά;

Για το χρονικό διάστημα μετά τη θεραπεία ακολουθούμε το πρωτόκολλο skin care που θα συστήσει ο γιατρός μας και οπωσδήποτε αντηλιακό με spf 50+.

“Καθώς το ενέσιμο υλικό δίνει υφή και στήριξη στο δέρμα, οι ραδιοσυχνότητες διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου. Έτσι επιτυγχάνεται ανάπλαση και σύσφιξη σε όλα τα επίπεδα.”

DR. ANASTASIA TZOUMA

Lanluma Body Contouring by Dr. Tzouma

Οι ιδανικοί γλουτοί είναι αυτοί που ταιριάζουν στο σώμα μας. Για να τους σμιλεύσει με ακρίβεια, η δερματολόγος Αναστασία Τζούμα ξανασχεδιάζει το περίγραμμα του σώματος. Γι’ αυτό το σκοπό κάνει ενέσεις με πολυγαλακτικό οξύ οι οποίες είναι απλές, ασφαλείς, ανώδυνες, γίνονται στο ιατρείο και έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα. Το Lanluma είναι το ιδανικό filler για την αύξηση των γλουτών, την κυτταρίτιδα και τη χαλάρωση. Δεν γεμίζει απλώς τα κενά αλλά παρακινεί το δέρμα να παράγει το δικό του κολλαγόνο με αποτέλεσμα που ξεπερνάει τα δύο χρόνια σε διάρκεια. Η ειδική θεραπεία Lanluma Body Contouring by Dr. Tzouma αξιοποιεί τη δράση του Lanluma για να τελειοποιήσει τη σιλουέτα με το φυσικό κολλαγόνο του οργανισμού.

Πώς δρα το πολυγαλακτικό οξύ

Το filler διεγείρει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου. Τα μικροσφαιρίδια του υλικού εγχέονται με ένεση στο δέρμα, διεγείρουν τους ινοβλάστες και αυτοί με τη σειρά τους παράγουν κολλαγόνο. Η δράση αυτή γίνεται τελείως μηχανικά, μόνο και μόνο εξαιτίας του σφαιρικού τους σχήματος, δεν εμπεριέχει δηλαδή καμία χημική αντίδραση. Στο πέρασμα του χρόνου το πολυγαλακτικό οξύ βιοδιασπάται πλήρως και τη θέση του παίρνει το κολλαγόνο που έχει συντεθεί στη συγκεκριμένη περιοχή. Αυτό σημαίνει διόρθωση με μεγαλύτερη διάρκεια και με δράση που ομορφαίνει αληθινά το σώμα.

Πώς γίνεται η θεραπεία;

Οι ενέσεις γίνονται σε μία επίσκεψη στο ιατρείο με τη χρήση τοπικής αναισθησίας. Το υλικό τοποθετείται βαθιά κάτω από το δέρμα, αλλά πάνω από το μυ, και στη συνέχεια ο γλουτός μαλάσσεται ώστε να δοθεί το επιθυμητό σχήμα. Ανάλογα με τις ανάγκες της σιλουέτας, η γιατρός αποφασίζει σε συννενόηση με τον ασθενή την ποσότητα που θα εγχύσει. Εκτός από τον όγκο που μπορούμε να δώσουμε στους γλουτούς, μπορούμε να διορθώσουμε και την κυτταρίτιδα και τη χαλάρωση με διαφορετικό πρωτόκολλο στην ίδια όμως συνεδρία. Επίσης, πετυχαίνουμε πολύ ωραία αποτελέσματα σε γόνατα, μηρούς και προσαγωγούς.

Είναι επώδυνη η θεραπεία;
Χάρη στη χρήση τοπικής αναισθησίας, η θεραπεία είναι ανώδυνη και ατραυματική. Μπορεί να παρατηρηθεί ήπιο οίδημα τοπικά και ελάχιστες εκχυμώσεις. Αποφεύγουμε τη γυμναστική για μία εβδομάδα.

Πώς είναι η περιοχή μετά τη θεραπεία;

Μετά τη θεραπεία η περιοχή είναι κάπως πιασμένη, σαν να έχουμε κάνει γυμναστική. Επί μία εβδομάδα αποφεύγεται η γυμναστική και χρησιμοποιείται λαστέξ ώστε να περιοριστεί ο κίνδυνος του πρηξίματος. Στο πέρασμα του χρόνου το ενέσιμο υλικό απορροφάται σταδιακά από τον οργανισμό, αργότερα όμως η έγχυση μπορεί να επαναληφθεί. Μάλιστα, τη δεύτερη φορά θα χρειαστεί μικρότερη ποσότητα υλικού, αφού ο όγκος που είχε επιτευχθεί αρχικά δεν εξαφανίζεται εντελώς.

Πότε φαίνονται τα αποτελέσματα;

Καθώς πρόκειται για διεγέρτη κολλαγόνου, η δράση του Lanluma δεν γίνεται άμεσα ορατή. Αυτό που φαίνεται αρχικά είναι η διόρθωση η οποία οφείλεται στο τζελ που περιβάλει τα μόρια του πολυγαλακτικού οξέος. Η τελική εικόνα εμφανίζεται σε τέσσερις εβδομάδες και συνεχίζει να διαμορφώνεται μέχρι τους τρεις μήνες από τη θεραπεία. Αν χρειαστεί, γίνεται μία επανάληψη της θεραπείας μετά από δύο ή τρεις μήνες. Το Lanluma δρα σαν «σκαλωσιά» πάνω στις οποίες χτίζεται το κολλαγόνο έτσι ώστε να επαναφέρει τον χαμένο όγκο. Η διάρκεια της διόρθωσης μπορεί να φτάσει τα δύο χρόνια.

2

χρόνια διαρκεί η αύξηση όγκου με το ενέσιμο Lanluma

ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

You cannot copy content of this page