Skip to main content

Morpheus 8: Tο θαύμα της σύσφιξης σε πρόσωπο, λαιμό & ντεκολτέ

Για τη χαλάρωση, τις ρυτίδες και τις ουλές, η πιο αποτελεσματική και γρήγορη μέθοδος είναι οι fractional ραδιοσυχνότητες του Morpheus 8.

Η πρωτοπορία στην τεχνολογία ονομάζεται Morpheus 8 και εκπέμπει fractional ραδιοσυχνότητες. Μέσα από τις αόρατες διόδους που ανοίγει στο δέρμα διοχετεύει θερμική ενέργεια προκαλώντας την έκκριση ενός αληθινού χείμαρρου κολλαγόνου ενώ συγχρόνως κάνει αιμόσταση οπότε δεν υπάρχει ούτε καν μελανιά. Η διαδικασία είναι ανώδυνη, δεν αφήνει σημάδια και το πρόσωπο βγαίνει αμέσως έτοιμο για να κυκλοφορήσει.

Πώς δρα το Morpheus 8;

Όταν δέχονται ένα τραύμα, τα δερματικά κύτταρα συνθέτουν φυσικά κολλαγόνο με σκοπό να το επουλώσουν. Τώρα χάρη στις fractional ραδιοσυχνότητες το Morpheus 8 μπορεί να διεγείρει τους ινοβλάστες χωρίς όμως να προκαλεί κανενός είδους τραυματισμό. Για ακόμα πιο θεαματική δράση, η συσκευή συνδυάζεται με τις αυτόλογες θεραπείες prp ή exosomes στο αποκλειστικό πρωτόκολλο πολλαπλής σύσφιξης Autologous Collagen RF Protocol το οποίο ενισχύει έως και 5 φορές τα αποτελέσματα των ραδιοσυχνοτήτων.

Για ποιες ανάγκες ενδείκνυται;

Η νέα τεχνολογία ενδείκνυται για τη χαλάρωση και τις ρυτίδες στο πρόσωπο και τον λαιμό, τους μαύρους πόρους, την υπερβολική λιπαρότητα και τις ουλές ακμής. Ειδικά για τον λαιμό, όπου οι επιλογές σε αποτελεσματικές θεραπείες είναι περιορισμένες, οι κλασματικές ραδιοσυχνότητες κάνουν θαύματα. Για εκείνες που ταλαιπωρούνται από διεσταλμένους πόρους και δεν βρίσκουν πουθενά λύση, η συσκευή μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωσή τους, καθώς οι ραδιοσυχνότητες επηρεάζουν τους σμηγματογόνους αδένες, το θερμικό σοκ τους κάνει να συρρικνώνονται κι έτσι εμποδίζεται η έκκριση σμήγματος. Συγχρόνως, χάρη στην κολλαγονογένεση, είναι ιδανικές για τις ουλές και τις ραγάδες. Ανάλογα με την περιοχή που αντιμετωπίζεται και το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθορίζεται το βάθος διείσδυσης των ραδιοσυχνοτήτων.

Πότε θα δω αποτελέσματα;

Η θεραπεία μπορεί να επαναληφθεί σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, μια έως δύο φορές σε απόσταση ενός μήνα. Η σύνθεση καινούργιου κολλαγόνου γίνεται εμφανής από την πρώτη συνεδρία όμως για τους επόμενους 6 μήνες η εικόνα εξακολουθεί διαρκώς να βελτιώνεται και η επιδερμίδα να δείχνει όλο και πιο όμορφη.

“Η νέα τεχνολογία του Morpheus 8 ενδείκνυται για τη χαλάρωση και τις ρυτίδες στο πρόσωπο και τον λαιμό, τους μαύρους πόρους, την υπερβολική λιπαρότητα και τις ουλές ακμής”

DR. ANASTASIA TZOUMA
Ποια ηλικία είναι καταλληλότερη;

Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την πρώτη επίσκεψη γίνονται όμως πιο εντυπωσιακά όσο νεώτερος είναι κανείς. Γι’ αυτό οι θεραπείες με ραδιοσυχνότητες ξεκινούν από τη δεκαετία των 30 ώστε το δέρμα να αποκτήσει κολλαγόνο στο μάξιμουμ και να μην εμφανίσει σημάδια χαλάρωσης. Για τις μεγαλύτερες γυναίκες ισχύει ότι όποτε και να ξεκινήσουν τις ραδιοσυχνότητες, πάντα το όφελος είναι θεαματικό.

Είναι ανώδυνη η θεραπεία;

Η θερμότητα παράγεται με τη βοήθεια κλασματικών ραδιοσυχνοτήτων (fractionated RF), είναι ομοιόμορφη και ελεγχόμενη και μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους δέρματος. Η εφαρμογή γίνεται με τοπική κρέμα αναισθησίας ώστε να είναι καλύτερα ανεκτή και τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά.

Τι πρέπει να κάνω μετά;

Για το χρονικό διάστημα μετά τη θεραπεία ακολουθούμε το πρωτόκολλο skin care που θα συστήσει ο γιατρός μας και οπωσδήποτε αντηλιακό με spf 50+.

4mm

Οι ακτίνες της fractional συσκευής για το πρόσωπο μπορούν να μεταφέρουν την ενέργεια σε βάθος 4 χιλιοστών.

ΑΝΕΚΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ

H ΣΥΝΘΕΣΗ ΝΕΟΥ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ - ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ Η ΕΙΚΟΝΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ

You cannot copy content of this page