Skip to main content

LPG Endermolift & Lipomassage

Η θεραπεία LPG Endermologie® ήταν η πρώτη ιατρική θεραπεία που εγκρίθηκε από το F.D.A. για τη μείωση της κυτταρίτιδας και τη μη επεμβατική λιπογλυπτική. Τα συστήματα της LPG είναι τα μοναδικά συστήματα που εφαρμόζουν τη θεραπεία Εndermologie®.

Η LPG ιδρύθηκε το 1986 από το Louis Paul Guitay στη Valence, Γαλλία. Ο κ. Guitay εφηύρε μια μέθοδο για να βοηθήσει στην αποκατάσταση του κατεστραμμένου μυϊκού ιστού. Την τυποποίηση της φυσικοθεραπείας με την παροχή μιας προσομοίωσης της χειρομάλαξης μέσω της ηλεκτρονικά ελεγχόμενης μηχανοποίησης και κινητοποίησης. Κατά τη διάρκεια του χρόνου, οι ασθενείς παρατήρησαν μια ενδιαφέρουσα… παρενέργεια: τη βελτίωση της ανομοιογενούς κατανομής του επιφανειακού λίπους γνωστού ως κυτταρίτιδα.

– LPG Endermolift

Όπως στο σώμα, έτσι και στο πρόσωπο, οι θεραπείες της LPG είναι πλέον LIFESTYLE. Έκθεση στον ήλιο, ελλιπής ενυδάτωση, κάπνισμα, ατμοσφαιρική ρύπανση, μη ισορροπημένη διατροφή… όλοι αυτοί οι παράγοντες συνιστούν στη γήρανση του δέρματος. Το LPG Endermolift παρέχει μια ελαφριά σε σχέση με τις ενέσεις και τις χειρουργικές επεμβάσεις, αλλά αποτελεσματική, εναλλακτική λύση.

– Πως δρα το LPG Endermolift;

Όπως και η τεχνική Lipomassage της θεραπείας Endermologie, έτσι και η θεραπεία Endermolift είναι μια αποκλειστική εφεύρεση της LPG. Με το πέρας του χρόνου, οι αποθήκες του κολλαγόνου εξαντλούνται. Το δέρμα αρχίζει να χάνει την πυκνότητά του, σταδιακά λεπταίνει και χαλαρώνει. Διεγείροντας το δερματικό ιστό και τα κύτταρα (ινοβλάστες), που είναι υπεύθυνα για τη νεανική εμφάνιση του δέρματος, η θεραπεία Endermolift ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Συσφίγγοντας κατά αυτόν τον τρόπο το γηρασμένο δέρμα. Το Endermolift ή αλλιώς “η μηχανική διέγερση κολλαγόνου” είναι μία 100% φυσική διαδικασία ανανέωσης του προσώπου.

Ενδείξεις

  • ρυτίδες κ χαλάρωση προσώπου, λαιμού
  • περιοθφαλμικές ρυτίδες
  • προγούλι –βλεφαρόπτωση
  • λεμφοίφημα, μαύροι κύκλοι ή οιδήματα στα μάτια
– Είναι επώδυνη η θεραπεία;

Η θεραπεία είναι χαλαρωτική και καθόλου επώδυνη. Οι ασθενείς έχουν την αίσθηση ενός χαλαρωτικού μασάζ στο πρόσωπο.

– Πόση ώρα διαρκεί το LPG Endermolift;

Η διάρκεια της συνεδρίας ποικίλλει από 20 λεπτά έως και μία ώρα.

– Πόσες συνεδρίες χρειάζονται στο LPG Endermolift και κάθε πότε γίνονται;

Κατά μέσο όρο χρειάζονται 12 συνεδρίες. Ωστόσο ο αριθμός των συνεδριών ποικίλει από ασθενή σε ασθενή. Οι συνεδρίες γίνονται δύο φορές την εβδομάδα.

– Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα μετά τη θεραπεία με LPG Endermolift;

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά την 4η συνεδρία. Τα θεαματικά αποτελέσματα της θεραπείας Endermologie, μπορούν να εμπεριστατωθούν με μετρήσεις και φωτογραφίες πριν, κατά τη διάρκεια και στο τέλος της θεραπείας. Οι αλλαγές εστιάζονται στις περιοχές όπου το πρόβλημα είναι έντονο. Ταυτόχρονα “προστατεύονται” οι περιοχές όπου η μείωση του όγκου δεν είναι επιθυμητή (π.χ. πρόσωπο, στήθος). Η ιατρός σχεδιάζει το ιδανικό πρόγραμμα που ταιριάζει στον καθένα και φυσικά αυτό τροποποιείται κατά τη διάρκεια των συνεδριών εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Τα συστήματα της LPG είναι τα μοναδικά που συνδυάζουν εντυπωσιακά αποτελέσματα με την απόλαυση ενός χαλαρωτικού και ανανεωτικού λεμφικού μασάζ

– LPG Lipomassage
– Τι είναι το LPG Lipomassage;

Η θεραπεία Endermologie ήταν η πρώτη ιατρική θεραπεία που εγκρίθηκε από το F.D.A. για τη μείωση της κυτταρίτιδας και τη μη επεμβατική λιπογλυπτική. Τα συστήματα της LPG είναι τα μοναδικά συστήματα που εφαρμόζουν τη θεραπεία Εndermologie, συνδυάζοντας πραγματικά αποτελέσματα με την απόλαυση ενός χαλαρωτικού και ανανεωτικού λεμφικού μασάζ.

– Πως λειτουργεί το LPG Lipomassage;

Κατά τη διάρκεια κάθε συνεδρίας εφαρμόζεται στο σώμα ένα ειδικό κορμάκι, το LPG bodywear, το οποίο διευκολύνει την κίνηση των κυλίνδρων της ειδικής κεφαλής που χρησιμοποιείται στην θεραπεία. Αυτή η μη επεμβατική κεφαλή επιτρέπει την εν τω βάθει μηχανοποίηση και κινητοποίηση του ιστού, υποκινεί το φλεβικό και λεμφικό σύστημα με σκοπό την αποβολή των τοξινών. Οι ινοβλάστες διεγείρονται με αποτέλεσμα την αύξηση του κολλαγόνου και την παραγωγή ελαστίνης για έναν αναζωογονημένο και πιο υγιή δερματικό τονο. Η ελεγχόμενη εισρόφηση ανυψώνει ήπια και κυλά το δέρμα για να κινητοποιήσει σε εν τω βάθει επίπεδα τις προβληματικές περιοχές, αυξάνοντας την υποδόρια ροή αίματος κατά 400 % και τη λεμφική ροή κατά 300 %. Οι τοξίνες και οι δύσμορφες κατακρατήσεις υγρών αποβάλλονται, καθώς οι συνδετικές ίνες ελαστικοποιούνται και αποκαθίστανται.

– Σε ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται το LPG Lipomassage;
  • Στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους
  • Σε περιπτώσεις λεμφοιδήματος ή οιδημάτων λόγω κυκλοφορικών διαταραχών
  • Μετά από μαστεκτομή
– Είναι επώδυνη η θεραπεία του LPG Lipomassage;

Η θεραπεία είναι χαλαρωτική και καθόλου επώδυνη.

– Πόση ώρα διαρκεί η θεραπεία του LPG Lipomassage;

Η διάρκεια της συνεδρίας ποικίλλει. Ξεκινάει από 40 λεπτά για ένα λεμφικό μασάζ και μπορεί να φθάσει έως και μία ώρα αν χρειάζεται να δώσουμε έμφαση σε εντοπισμένες λιποζώνες.

– Σε ποιες περιοχές γίνεται το LPG Lipomassage;

Δεδομένο ότι η θεραπεία βασίζεται στην ενεργοποίηση της λεμφικής κυκλοφορίας, γίνεται σε όλη την επιφάνεια του σώματος. Επιπλεον σχεδιάζονται οι λιποζώνες πχ μπράτσα, ψωμάκια που μπορεί να έχει ο ασθενής και κινητοποιούνται επιπρόσθετα.

– Ποσες συνεδρίες με LPG Lipomassage χρειάζονται και κάθε πότε γίνονται;

Κατά μέσο όρο χρειάζονται 12 συνεδρίες, ωστόσο ο αριθμός των συνεδριών ποικίλει από ασθενή σε ασθενή. Οι συνεδρίες γίνονται δύο φορές την εβδομάδα.

– Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα της θεραπείας LPG Lipomassage;

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά την 4η συνεδρία. Τα θεαματικά αποτελέσματα της θεραπείας Endermologie, μπορούν να εμπεριστατωθούν με μετρήσεις και φωτογραφίες πριν, κατά τη διάρκεια και στο τέλος της θεραπείας. Οι αλλαγές εστιάζονται στις περιοχές όπου το πρόβλημα είναι έντονο, ενώ ταυτόχρονα “προστατεύονται” οι περιοχές όπου η μείωση του όγκου δεν είναι επιθυμητή (π.χ. πρόσωπο, στήθος). Η ιατρός σχεδιάζει το ιδανικό πρόγραμμα που ταιριάζει στο σωματότυπο του καθενός και φυσικά αυτό τροποποιείται κατά την διάρκεια των συνεδριών εφόσον κριθεί απαραίτητο.

– Αντενδείξεις του LPG Lipomassage;

Δεν υπάρχουν αντενδείξεις. Εφαρμόζεται σε όλες τις ηλικίες, τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Με το επαναστατικό LIPOMASSAGE από τη θεραπευτική τεχνική ENDERMOLOGIE το όνειρο όλων των γυναικών, να απαλλαχθούν από τις υπερβολικές τους καμπύλες και από το αντιαισθητικό φαινόμενο της φλούδας του πορτοκαλιού, είναι πλέον πραγματικότητα!!!

Το αποτέλεσμα: Αδύνατο και καλλίγραμμο σώμα με απαλό και σφριγηλό δέρμα.

100%

φυσική η διαδικασία ανανέωσης του δέρματος με τη θεραπεία LPG

You cannot copy content of this page