Skip to main content

Liquid Lift by Dr Tzouma

Το Liquid Lift by Dr Tzouma είναι ο πιο σύντομος, εύκολος και ανώδυνος τρόπος για ένα πρόσωπο που επιθυμεί να γίνεται όλο και πιο όμορφο καθώς μεγαλώνει.

Φανταστείτε ένα πρόσωπο που δείχνει πιο ξεκούραστο, πιο νεανικό, πιο όμορφο χωρίς να έχει κάνει χειρουργικό λίφτινγκ. Ποιο είναι το μυστικό του; Η πρωτοποριακή τεχνική που εφαρμόζει η δερματολόγος Αναστασία Τζούμα ονομάζεται Liquid Lift by Dr Tzouma , χρειάζεται λίγα λεπτά, δίνει άμεσα αποτελέσματα και η διόρθωση διαρκεί περισσότερο από ένα χρόνο. Ακόμη όμως και τότε, το πρόσωπο θα φαίνεται πιο νεανικό σε σχέση με πριν. Άλλωστε είναι γνωστό πως η τακτική συντήρηση είναι ο μόνος τρόπος για να δείχνει κανείς διαρκώς όμορφος. Αυτή η αντιμετώπιση αλλάζει τον τρόπο που γερνάμε.

Η ιατρός Αναστασία Τζούμα είναι expert in antiaging με την τεχνική της μικροκάνουλας. Κατόπιν εκπαιδεύσεως της στο Skin Esthetic Institute της Νέας Υόρκης καθώς και στις μεγαλύτερες πρωτεύουσες της Ευρώπης. Είναι από τους πρώτους ιατρούς παγκοσμίως που εκπαιδεύτηκαν στο liquid lift και εφάρμοσαν την τεχνική αυτή στην Ελλάδα. Έχει εφαρμόσει την τεχνική αυτή βάζοντας την δική της προσωπική πινελιά, liquid lift by Dr Tzouma, σε εκατοντάδες γυναίκες και άνδρες με αποτελέσματα που είχαν φυσικότητα αλλά και διάρκεια στον χρόνο. Γιατί στόχος είναι η υγιής όψη συνολικά του προσώπου. Και όχι μόνο η διόρθωση μιας ρυτίδας. Χρησιμοποιεί μόνο επώνυμα υλικά juviderm και restylane καθώς και τις πιο εξελιγμένες μικροκάνουλες TSK.

– Τι είναι το Liquid Lift;

Το υγρό lifting είναι μια πρωτοποριακή τεχνική για ένα φυσικό αποτέλεσμα lifting προσώπου χωρίς χειρουργείο. Είναι ένας συνδυασμός επώνυμων, πιστοποιημένων ενέσιμων υλικών με ειδικές ατραυματικές τεχνικές. Οι οποίες εφαρμόζονται αποκλειστικά από την Dr Tzouma, μετά από μελέτη πολλών διαφορετικών προσώπων επί σειρά ετών.

– Τι υλικά χρησιμοποιούνται και με ποια τεχνική;

Ξεκινώντας από πάνω προς τα κάτω νικάμε την βαρύτητα με τους νόμους της φυσικής.  Χωρίς να χρησιμοποιούμε πολλά υλικά που βαραίνουν και παραμορφώνουν. Αρχικά χρησιμοποιείται βοτουλινική τοξίνη για να απαλύνει τις ρυτίδες έκφρασης στο μέτωπο, τα μάτια και το μεσόφρυο. Στόχος η ηρεμία των κινήσεων και η ξεκούραστη όψη. Στη συνέχεια είτε την ίδια ημέρα είτε σε 15 ημέρες, γίνεται σχεδιασμός του προσώπου. Επαναπροορισμός των χαμένων όγκων και μελέτη της συνολικής εικόνας. Ξεκινάμε από το mid face και αφήνουμε τελευταίο το περίγραμμα του προσώπου. Το οποίο θα βελτιωθεί με την άνοδο του upper και του mid face. Με αυτόν τον τρόπο θα χρησιμοποιήσουμε τα λιγότερα δυνατόν υλικά. Το υαλουρονικό οξύ που θα χρησιμοποιήσουμε με την τεχνική της μικροκάνουλας αναπληρώνει τον χαμένο όγκο αρχικά στα ζυγωματικά και στους κροτάφους και τελευταία στις γωνίες και στο περίγραμμα του προσώπου. Επίσης γεμίζει ρυτίδες όπου χρειάζεται όπως στις ρινοπαρειακές αύλακες ή στις ρυτίδες καπνιστή, αλλά και τονίζει τα φυσικά μας χαρακτηριστικά.

Η γιατρός Αναστασία Τζούμα είναι από τους πρώτους γιατρούς παγκοσμίως που εκπαιδεύτηκαν στο Liquid Lift και εφάρμοσαν την τεχνική αυτή στην Ελλάδα

– Ποιο είναι το αποτέλεσμα του liquid Lift;

Μ’αυτόν τον τρόπο βελτιώνουμε ολιστικά το πρόσωπο. Καταπολεμώντας τη βαρύτητα και δίνοντας μια φυσική, υγιή και φρέσκια εικόνα στο πρόσωπο. Χωρίς όγκους που δεν υπήρχαν πριν και χωρίς παραμορφώσεις. Γυρίζουμε τον χρόνο πίσω.

– Πόσο θα διαρκέσει το αποτέλεσμα του liquid Lift;

Το αποτέλεσμα θα διαρκέσει περισσότερο από ένα χρόνο. Σε συνδυασμό με τα κατάλληλα προϊόντα αντιγήρανσης μπορεί να διατηρηθεί και πολύ παραπάνω. Το μόνο που θα χρειαστεί επανάληψη νωρίτερα είναι η θεραπεία της βοτουλινικής τοξίνης στους 6 μήνες.

– Πόση ώρα διαρκεί η θεραπεία και αν είναι επώδυνη;

Η θεραπεία διαρκεί περίπου 30 λεπτά. Μόνο 30 λεπτά αρκούν για να ενισχύσουμε τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου. Είναι ατραυματική και ανώδυνη τεχνική χάρη στην χρήση της ειδικής microcannulas καθώς και την εφαρμογή τοπικής αναισθησίας σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου.

– Πότε μπορώ να επιστρέψω στην καθημερινότητα μου;

Η επιστροφή στην καθημερινότητα είναι άμεση, το πρόσωπο τις επόμενες ώρες ή και για 1-2 ημέρες μπορεί να έχει ένα ήπιο οίδημα ενώ σπάνια μπορεί να υπάρξουν μικρές συνήθως εκχυμώσεις. Το μακιγιάζ επιτρέπεται από την πρώτη κιόλας στιγμή μετά την εφαρμογή.

30′

ο χρόνος που χρειάζεται για να ενισχυθούν τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου

ΑΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΩΔΥΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ

You cannot copy content of this page