Skip to main content

Lemonbottle: ορός λιποδιάλυσης & σύσφιξης για το πρόσωπο

Τώρα μπορούμε να ξανασχεδιάσουμε το περίγραμμα του προσώπου και να σβήσουμε τη λιποαποθήκη στο προγούλι με τη φυσική δύναμη του Lemonbottle.

Σε ένα πρόσωπο που δείχνει βαρύ, θλιμμένο και μεγαλύτερο από την ηλικία του, το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι ρυτίδες. Είναι η αποθήκευση λίπους που βαραίνει το προγούλι αλλά και σε άλλες περιοχές οι οποίες κάνουν το πρόσωπο να φαίνεται ασύμμετρο ή παχύτερο. Για όλες αυτές τις ανάγκες έρχεται το ενέσιμο βιταμινούχο σέρουμ Lemonbottle που διαλύει το τοπικό πάχος ενώ συγχρόνως κάνει σύσφιξη. Η σύνθεσή του βασίζεται στη βιταμίνη Β2, γνωστή και ως ριβοφλαβίνη, η οποία δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα με εντελώς φυσική δράση. Τώρα η ενέσιμη θεραπεία Lemonbottle έρχεται στην Tzouma Clinic με τέσσερις δραστικές ουσίες σ’ ένα ισχυρό κοκτέιλ. Πρόκειται για ένα διάλυμα υψηλής συγκέντρωσης που αυξάνει τον μεταβολισμό των λιποκυττάρων ενώ συγχρόνως πετυχαίνει ανάπλαση και σύσφιξη στο δέρμα.

– Ποιες είναι η δραστικές ουσίες του Lemonbottle;
  • Ριβοφλαβίνη: η βιταμίνη Β2 ενισχύει την ενεργοποίηση του μεταβολισμού του λίπους
  • Λεκιθίνη: καταστρέφει τη μεμβράνη των λιποκυττάρων
  • Βρομελαΐνη: το ένζυμο του ανανά βοηθά στη διάσπαση του λίπους και στην αντιμετώπιση της φλεγμονής
  • Centella Asiatica: το εκχύλισμα του φυτού gotu kola παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπλαση και τη σύσφιξη
– Γιατί να επιλέξετε το Lemonbottle;

Τα εξαιρετικά δεδομένα ασφάλειας και αποτελεσματικότητας καθιστούν το Lemonbottle ιδανική λύση για τη μη επεμβατική απομάκρυνση του λίπους. Με μια απλή επίσκεψη στο ιατρείο, χωρίς ειδική προετοιμασία, μπορεί κανείς να απαλλαγεί από το τοπικό πάχος. Η πρωτοποριακή αυτή θεραπεία προσφέρει εξαιρετική αισθητική βελτίωση με τη μέγιστη άνεση, ευκολία και ασφάλεια.

– Ποια είναι τα οφέλη της λιποδιάλυσης με Lemonbottle;

Η σύνθεση του Lemonbottle και η τεχνική ακριβείας της έγχυσης προσφέρουν στους ασθενείς μια ανώδυνη εμπειρία με ελάχιστο έως καθόλου πρήξιμο μετά τη θεραπεία. Το εξαιρετικό προφίλ ασφάλειας επιτρέπει στους ασθενείς να συνεχίσουν αμέσως τις κανονικές τους δραστηριότητες χωρίς διακοπή από στην εργασία ή τις κοινωνικές υποχρεώσεις.

– Πότε θα δείτε αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα στο περίγραμμα του προσώπου γίνονται ορατά από την επόμενη ημέρα. Η σταδιακή βελτίωση συνεχίζεται τις επόμενες εβδομάδες, καθώς τα λιπαρά οξέα και η γλυκερόλη που διαλύονται, απομακρύνονται από την περιοχή. Η εικόνα που επιτυγχάνεται είναι φυσική και διατηρείται μακροχρόνια, αν δεν αυξηθεί το βάρος.

– Πότε συστήνεται;
  • Για πρόσωπα που δείχνουν μεγάλα
  • Διόρθωση της ασυμμετρίας
  • Διόρθωση του διπλοσάγονου
  • Σύσφιξη του περιγράμματος
– Είναι επώδυνη η θεραπεία;

Πριν την εφαρμογή απλώνουμε αναισθητική αλοιφή ώστε να γίνει η θεραπεία εντελώς ανώδυνη. Μετά την εφαρμογή δεν εμφανίζεται πρήξιμο ή εκχυμώσεις, αν υπάρξουν όμως κάποια μικρά τοπικά σημάδια, εξαφανίζονται μετά από 4 έως 6 μέρες.

– Πόσες επαναλήψεις χρειάζονται;

Η θεραπεία επαναλαμβάνεται 7 έως 10 ημέρες μετά την πρώτη εφαρμογή και χρειάζονται 3 έως 4 επαναλήψεις ανάλογα την περίσταση.

– Ποιο πρόγραμμα προτείνεται μετά τη θεραπεία;

Για τις ημέρες μετά τη θεραπεία, συμβουλεύουμε τους ασθενείς να πίνουν αρκετό νερό και να απέχουν από τη γυμναστική.

“Με μια απλή επίσκεψη στο ιατρείο, χωρίς ειδική προετοιμασία, μπορεί κανείς να απαλλαγεί από το τοπικό πάχος – Η πρωτοποριακή αυτή θεραπεία προσφέρει εξαιρετική αισθητική βελτίωση με τη μέγιστη άνεση, ευκολία και ασφάλεια.”

DR. ANASTASIA TZOUMA

1-2

λίτρα νερό την ημέρα είναι απαραίτητα μετά τη θεραπεία για να μπορέσει το σώμα ν’ απομακρύνει το διασπασμένο λίπος

ΑΝΩΔΥΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ

ΑΜΕΣΑ, ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

You cannot copy content of this page