Skip to main content

Λεμφικό μασάζ με LPG Lipomassage για τοπικό πάχος

Το παγιδευµένο λίπος κινητοποιείται και µεταβολίζεται χάρη σε µία τεχνολογία που χρησιµοποιεί το µασάζ αρνητικής πίεσης. 

Η θεραπεία LPG Endermologie® ήταν η πρώτη ιατρική θεραπεία που εγκρίθηκε από το F.D.A. για τη μείωση της κυτταρίτιδα και τη μη επεμβατική λιπογλυπτική. Τα συστήματα της LPG είναι τα μοναδικά που εφαρμόζουν τη θεραπεία Εndermologie®. Συνδυάζουν πραγματικά αποτελέσματα με την απόλαυση ενός χαλαρωτικού και ανανεωτικού λεμφικού μασάζ.

– Πως λειτουργεί το lipomassage

Κατά τη διάρκεια κάθε συνεδρίας εφαρμόζεται στο σώμα ένα ειδικό κορμάκι, το LPG bodywear. Το LPG bodywear διευκολύνει την κίνηση των κυλίνδρων της ειδικής κεφαλής που χρησιμοποιείται στην θεραπεία. Αυτή η μη επεμβατική κεφαλή επιτρέπει την εν τω βάθει μηχανοποίηση και κινητοποίηση του ιστού. Υποκινεί το φλεβικό και λεμφικό σύστημα με σκοπό την αποβολή των τοξινών.

 

Οι ινοβλάστες διεγείρονται με αποτέλεσμα την αύξηση του κολλαγόνου και την παραγωγή ελαστίνης. Πετυχαίνοντας έναν αναζωογονημένο και πιο υγιή δερματικό τόνο. Η ελεγχόμενη εισρόφηση ανυψώνει ήπια και κυλά το δέρμα για να κινητοποιήσει τις προβληματικές περιοχές. Αυξάνει την υποδόρια ροή αίματος κατά 400 % και τη λεμφική ροή κατά 300 %. Οι τοξίνες και οι δύσμορφες κατακρατήσεις υγρών αποβάλλονται, καθώς οι συνδετικές ίνες ελαστικοποιούνται και αποκαθίστανται.

– Σε ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται το LPG lipomassage

• στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Είτε ως μονοθεραπεία είτε στα πλαίσια ενός ολοκληρωμένου προγράμματος ολιστικής προσέγγισης για τέλειο σώμα που εφαρμόζουμε στην Tzouma Clinic.

• σε περιπτώσεις λεμφοιδήματος ή οιδημάτων λόγω κυκλοφορικών διαταραχών

• μετά από μαστεκτομή

– Είναι επώδυνη η θεραπεία του LPG lipomassage;

Η θεραπεία είναι χαλαρωτική και καθόλου επώδυνη.

– Πόση ώρα διαρκεί

Η διάρκεια της συνεδρίας ποικίλλει. Ξεκινάει από 45 λεπτά για ένα λεμφικό μασάζ και μπορεί να φθάσει έως και μία ώρα αν χρειάζεται να δώσουμε έμφαση σε εντοπισμένες λιποζώνες.

– Σε ποιες περιοχές γίνεται το LPG lipomassage

Δεδομένου ότι η θεραπεία βασίζεται στην ενεργοποίηση της λεμφικής κυκλοφορίας, γίνεται σε όλη την επιφάνεια του σώματος. Κινητοποιεί ολόκληρο το λεμφικό σύστημα του οργανισμού και συμβάλλει στην καλή υγεία και στην καλύτερη εμφάνιση.  Επιπλέον σχεδιάζονται χωριστά οι λιποζώνες, όπως μπράτσα ή ψωμάκια που μπορεί να έχει ο ασθενής, και κινητοποιούνται επιπρόσθετα.

– Πόσες συνεδρίες χρειάζονται και κάθε πότε γίνονται

Κατά μέσο όρο χρειάζονται 12 με 15 συνεδρίες για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, ωστόσο ο αριθμός ποικίλει από ασθενή σε ασθενή. Οι συνεδρίες γίνονται δύο φορές την εβδομάδα. Σε περιπτώσεις που συνδυάζεται με άλλες θεραπείες σώματος και ο σκοπός είναι η ενεργοποίηση της λεμφικής κυκλοφορίας αρκούν 5-6 συνεδρίες λεμφικού μασάζ. 

– Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα μετά το lipomassage

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά την 4η συνεδρία όταν διορθώνουμε κυτταρίτιδα ενώ η ενεργοποίηση της λέμφου γίνεται εμφανής από την πρώτη συνεδρία με την αύξηση της διούρησης.  Τα θεαματικά αποτελέσματα της θεραπείας Endermologie®, μπορούν να εμπεριστατωθούν με μετρήσεις και φωτογραφίες πριν, κατά τη διάρκεια και στο τέλος της θεραπείας. Οι αλλαγές εστιάζονται στις περιοχές όπου το πρόβλημα είναι έντονο. Ταυτόχρονα “προστατεύονται” οι περιοχές όπου η μείωση του όγκου δεν είναι επιθυμητή (π.χ. πρόσωπο, στήθος). Οι ιατροί της Τzouma Clinic και το εξειδικευμένο και εκπαιδευμένο από την LPG προσωπικό του ιατρείου, σχεδιάζει το ιδανικό πρόγραμμα που ταιριάζει στο σωματότυπο του. Αυτό ωστόσο τροποποιείται κατά τη διάρκεια των συνεδριών εφόσον κριθεί απαραίτητο.

– Υπάρχουν αντενδείξεις;

Δεν υπάρχουν αντενδείξεις. Εφαρμόζεται σε όλες τις ηλικίες, τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Με το επαναστατικό lipomassage από τη θεραπευτική τεχνική Endermologie, το όνειρο όλων των γυναικών να απαλλαγούν από τις υπερβολικές τους καμπύλες και από το φαινόμενο της φλούδας του πορτοκαλιού, είναι πλέον πραγματικότητα.

– Συνδυάζεται το lipomassage με άλλες θεραπείες;

Το LPG lipomassage συνδυάζεται εξαιρετικά με όλες τις θεραπείες σώματος και μάλιστα επίσημες μελέτες έχουν δείξει ότι βοηθάει μέσω της ενεργοποιήσης της λεμφικής κυκλοφορίας τόσο στην κρυολιπόλυση και στη μεσοθεραπεία σώματος όσο και στο Venucian Carboxytherapy.

Το αποτέλεσμα: Αδύνατο και καλλίγραμμο σώμα με απαλό και σφριγηλό δέρμα

Το LPG Lipomassage κινητοποιεί ολόκληρο το λεμφικό σύστημα του οργανισμού και συμβάλλει στην καλή υγεία και στην καλύτερη εμφάνιση

300%

αυξάνεται η λεμφική ροή και 400% η υποδόρια ροή αίματος

ΑΝΩΔΥΝΗ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΡΑΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

You cannot copy content of this page