Skip to main content

iS Clinical Prodigy Peel Systems

Με τα πίλινγκ νέας γενιάς αντιμετωπίζουμε συγχρόνως ρυτίδες, φωτογήρανση, δυσχρωμίες, ακμή και χαλάρωση.

Το πιο σύγχρονο επίτευγμα στον κόσμο των πίλινγκ είναι τα iS Clinical Prodigy Peel Systems που πρώτη δοκίμασε η Tzouma Clinic στην Ελλάδα. Το ειδικό μίγμα οξέων που περιέχουν είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να προκαλεί αποτελεσματική απολέπιση χωρίς να απαιτεί μακροχρόνια ανάρρωση και ιδιαίτερες προφυλάξεις.

– Τι είναι τα iS Clinical Prodigy Peel Systems;

Πρόκειται για μίγματα που συνδυάζουν λακτικό οξύ (από το γάλα), σαλικυλικό οξύ (από την ασπιρίνη), κιτρικό οξύ (από τα εσπεριδοειδή) και ρεσορκινόλη (μία φαινόλη από το αργανέλαιο). Ο συνδυασμός τους είναι τέτοιος ώστε να προκαλείται ελεγχόμενη, μικροσκοπική βλάβη στο δέρμα με αποτέλεσμα να διεγείρεται η φυσιολογική αναπλαστική λειτουργία του δέρματος.

– Ποια προβλήματα διορθώνουν τα iS Clinical Prodigy Peels;

Το νέο σύστημα πίλινγκ περιλαμβάνει δύο διαφορετικές θεραπείες: το P2 System με καλλυντική δράση που εφαρμόζεται από αισθητικούς και το P3 System που αποτελεί ιατρική πράξη και εφαρμόζεται από δερματολόγους

Prodigy P2 System

Mε πιο επιφανειακή δράση και περιορισμένη απολέπιση, το Ρ2 έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίζει την ήπια έως μέτρια ακμή, τις ήπιες δυσχρωμίες και τις λεπτές γραμμές σε όλους τους φωτότυπους δέρματος. Τα αποτελέσματα είναι αθροιστικά και ολοκληρώνονται μετά από τρεις επαναλήψεις σε απόσταση 4 έως 6 εβδομάδων μεταξύ τους

Prodigy P3 System

Ένα ενισχυμένο μετρίου βάθους πίλινγκ για πιο λαμπερό και νεανικό δέρμα. Είναι πολυχρηστικό καθώς αντιμετωπίζει συγχρόνως τη χαλάρωση, την ακμή, τις δυσχρωμίες, τη φωτογήρανση, τις γραμμές και τις ρυτίδες, τη θαμπάδα και την ανομοιογένεια στον τόνο. Το αποτέλεσμα είναι ένα ορατά ανανεωμένο δέρμα. Οι αλλαγές γίνονται ορατές από την πρώτη κιόλας εφαρμογή για να ολοκληρωθούν όμως χρειάζονται τρεις επαναλήψεις σε απόσταση 6 έως 8 εβδομάδων μεταξύ τους.

– Γιατί είναι πρωτοποριακά τα iS Clinical Prodigy Peels;

Δεν είναι μόνο το pH των συστατικών που κάνει ένα πίλινγκ αποτελεσματικό. Είναι και η καθαρότητα και η δραστικότητα των οξέων του. Τα iS Clinical Prodigy Peels περιέχουν προηγμένες ιατρικές συνθέσεις από συστατικά υψηλής καθαρότητας, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί ώστε να επιδρούν σε κυτταρικό επίπεδο για να ενισχύουν τη διείσδυση και τη δράση του πίλινγκ. Επιπλέον, εφαρμόζεται συγχρόνως και ο πολλαπλασιαστής Prodigy Boost ο οποίος αυξάνει τη δράση του πίλινγκ και προωθεί την ανανέωση του δέρματος. Για την προετοιμασία του δέρματος χρησιμοποιείται αλκοολούχο διάλυμα αμαμυλίδος το οποίο περιορίζει τη φλεγμονή και βελτιώνει το αποτέλεσμα της θεραπείας.

Τα iS Clinical Prodigy Peels περιέχουν προηγμένες ιατρικές συνθέσεις από συστατικά υψηλής καθαρότητας, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί ώστε να επιδρούν σε κυτταρικό επίπεδο για να ενισχύουν τη διείσδυση και τη δράση του πίλινγκ

– Ποια είναι η διαδικασία;

Αφού καθαριστεί το δέρμα, ένα προστατευτικό τζελ απλώνεται γύρω από τα μάτια, στο στόμα και στα ρουθούνια. Τα μάτια σκεπάζονται με ειδικά κάλυπτρα. Στη συνέχεια το τόνερ προετοιμασίας απλώνεται στην υπο θεραπεία περιοχή, ακολουθούμενο από μία έως τρεις επαλείψεις με το διάλυμα του Prodigy Peel. Μετά απλώνεται το διάλυμα του Prodigy Boost και η διαδικασία ολοκληρώνεται με το iS Clinical Extreme Protect SPF 30.

– Τι πρέπει να προσέχουμε μετά τη θεραπεία;
  • Η έκθεση στον ήλιο πρέπει να αποφεύγεται για τουλάχιστον 4 εβδομάδες μετά τη θεραπεία για να προληφθεί η υπερμελάχρωση. Προστατευόμαστε κάθε μέρα με αντηλιακό.
  • Δεν απλώνουμε φον-ντε-τεν την ίδια μέρα.
  • Αν χρειάζεται ενυδάτωση, απλώνουμε την iS Clinical Sheald Recovery Balm.
  • Αποφεύγουμε τα καυτά μπάνια, τη σάουνα, την υπερβολική εφίδρωση και την κοπιαστική άσκηση επί 10 μέρες μετά την επέμβαση.
  • Δεν ξεφλουδίζουμε ποτέ το δέρμα.
– Πόσο καιρό διαρκεί η αποθεραπεία;

Ο χρόνος της αποθεραπείας εξαρτάται από την κατάσταση του δέρματος. Η απολέπιση συνήθως κρατάει 10 μέρες. Ξεκινάει το δεύτερο εικοσιτετράωρο μετά τη θεραπεία και γίνεται όλο και πιο έντονη μέχρι το 6o εικοσιτετράωρο.

60′

διαρκεί η εφαρμογή του πολυχρηστικού πίλινγκ που αντιμετωπίζει με μία κίνηση όλες τις ανάγκες της επιδερμίδας

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΡΥΤΙΔΕΣ, ΦΩΤΟΓΗΡΑΝΣΗ, ΔΥΣΧΡΩΜΙΕΣ, ΑΚΜΗ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΗ

You cannot copy content of this page