Skip to main content

Syndeo: το Hydrafacial τελειοποιείται

Εξοπλισμένο με το επαναστατικό σύστημα Vortex Fusion και την τεχνολογία της πλήρους συνδεσιμότητας, το Syndeo προσφέρει μία νέα, ακόμα πιο εντυπωσιακή, εμπειρία Hydrafacial.

Η πιο αγαπημένη συσκευή περιποίησης στον κόσμο τώρα εξελίσσεται και πετυχαίνει ακόμη πιο θεαματικά αποτελέσματα. Το Hydrafacial γίνεται Syndeo, από την ελληνική λέξη «συνδέω», και συνδυάζει τα εντυπωσιακά επιτεύγματα της πατενταρισμένης τεχνολογίας Vortex Fusion με μια νέα ψηφιακή εμπειρία. Μέσω ενός συνδεδεμένου συστήματος, οι ειδικοί της ομορφιάς μπορούν να καταγράφουν κάθε θεραπεία, να την εξατομικεύουν στις ανάγκες και τις προτιμήσεις του δέρματος του πελάτη και να έχουν πρόσβαση στην καθοδήγηση πρωτοκόλλου στην οθόνη. Οι λειτουργίες διενεργούνται χωρίς αφή για τη διασφάλιση της υγιεινής κατά την εφαρμογή.

Γιατί ξεχωρίζει το Syndeo;

Η θεραπεία γίνεται ακόμη πιο εξατομικευμένη και οι πληροφορίες για το δέρμα κάθε πελάτη είναι διαθέσιμες ακόμα κι αν αυτός αλλάξει κλινική. Το λογισμικό της Syndeo που βασίζεται σε cloud έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύει σε πραγματικό χρόνο γνώσεις για τις προτιμήσεις των πελατών, το ιστορικό θεραπείας και τις ανάγκες του δέρματος. Το Syndeo κέρδισε το βραβείο Aesthetician’s Choice το 2023 από το περιοδικό DERMASCOPE, μια κορυφαία έκδοση για επαγγελματίες περιποίησης δέρματος.

Τι πετυχαίνει η νέα τενολογία;

Χάρη στην επαναστατική τεχνολογία του, το Hydrafacial Syndeo κάνει υδροδερμοαπόξεση χρησιμοποιώντας κρυστάλλους αντί για νερό. Η χειρολαβή all-in-one, η οποία διαθέτει πατενταρισμένες σπειροειδείς μύτες περιποίησης εξοπλισμένες με τεχνολογία Vortex Fusion, λειτουργεί συγχρόνως και με την ενέργεια του στροβιλισμού ενώ προσθέτει ισχυρούς ορούς που ενυδατώνουν το δέρμα. Η ίδια λαβή απομακρύνει τους ρύπους από τους πόρους για να φωτίσει, να αναζωογονήσει και να θωρακίσει το δέρμα.

Ποια προβλήματα αντιμετωπίζει;

Από την ακμή εφήβων και ενηλίκων μέχρι τις ρυτίδες και την υπερμελάγχρωση, το Hydrafacial Syndeo ενδείκνυται για την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων ομορφιάς. Πέρα από τα τυπικά τρία βήματα (καθαρισμός, αφαίρεση σμήγματος, ενυδάτωση), υπάρχουν επίσης πρόσθετα πρωτόκολλα που στοχεύουν σε συγκεκριμένα προβλήματα όπως καφέ κηλίδες ή λεπτές γραμμές. Ωστόσο η μαγική ιδιότητα αυτής της θεραπείας είναι πως συστήνεται για κάθε τύπο και κατάσταση επιδερμίδας καθώς αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για την περιποίηση και την ενυδάτωση.

Τα 3 βήματα του Hydrafacial Syndeo

Στην Tzouma Clinic αναπτύσσουμε ειδικά επιστημονικά πρωτόκολλα βασισμένα στα τρία βήματα εφαρμογής του μηχανήματος:

  1. Καθαρισμός & Απολέπιση
    Το πρώτο βήμα είναι ο χειροκίνητος καθαρισμός του δέρματος. Στη συνέχεια, η τεχνολογία Vortex Fusion διοχετεύει ένα ρεύμα νερού για να αποκολλήσει το επιοφανειακό στρώμα των νεκρών κυττάρων του δέρματος. Το ίδιο ακροφύσιο θα τραβήξει αυτά τα κύτταρα και τυχόν υπολείμματα μακριά από το δέρμα.
  2. Διάνοιξη πόρων & Ενυδάτωση
    H τραυματική και επώδυνη εξαγωγή του σμήγματος τώρα απλοποιείται. Οι εκχυλίσεις που πραγματοποιούνται με το εργαλείο Vortex Fusion είναι ανώδυνες και πιο εύκολες.
  3. Θρέψη & Προστασία
    Αφού απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα και το σμήγμα, το δέρμα θα βομβαρδιστεί με αντιοξειδωτικά και πεπτίδια που το θεραπεύουν, το καταπραΰνουν και το προστατεύουν. Τέλος, η έγχυση υαλουρονικού οξέος εξασφαλίζει τη διάρκεια των αποτελεσμάτων του Hydrafacial Syndeo.

Από την ακμή εφήβων και ενηλίκων μέχρι τις ρυτίδες και την υπερμελάγχρωση, το Hydrafacial Syndeo ενδείκνυται για την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων ομορφιάς

15″

Κάθε 15 δευτερόλεπτα γίνεται μία θεραπεία Hydrafacial στον κόσμο

You cannot copy content of this page