Hydrafacial – Η απόλυτη θεραπεία λάμψης, ενυδάτωσης και αντιοξείδωσης

Κάτι παραπάνω από απλή περιποίηση, το νέο Hydrafacial φτάνει στη Tzouma Clinic με τις καλύτερες συστάσεις απ’ όλο τον κόσμο και το πιο φανατικό κοινό.

Το Hydrafacial είναι μία πολυθεραπεία που περιλαμβάνει τέσσερα στάδια: απολέπιση, ενυδάτωση, διόρθωση ατελειών όπως μαύρα στίγματα και σπυράκια και συνολική αναζωογόνηση του προσώπου. Είναι η κατάλληλη θεραπεία για τη βαθιά ενυδάτωση και αναζωογόνηση του ξηρού και θαμπού δέρματος ενώ προσφέρει ισχυρή αντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση. Αποτελεί επίσης,ιδανική λύση για την αντιμετώπιση της λιπαρής ή με τάση ακμής επιδερμίδα, ενώ παράλληλα μειώνει τους διευρυμένους πόρους.

– Ποια είναι τα στάδια της θεραπείας

Η θεραπεία πραγματοποιείται σε 4 απλά στάδια προσφέροντας πολλαπλά οφέλη.

  1. Η πρώτη φάση περιλαμβάνει ήπια μικροαπολέπιση με διαμάντι και με τη βοήθεια του νερού. Οι μικροσκοπικές κεφαλές που σαρώνουν ολόκληρη την επιδερμίδα σε συνδυασμό με την αρνητική πίεση του νερού απομακρύνουν τα κατάλοιπα του μακιγιάζ και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Η όλη διαδικασία είναι ανώδυνη και δίνει ένα ευχάριστο αίσθημα σαν να κάνουμε μασάζ.
  2. Στο δεύτερο στάδιο εγχύεται στην επιδερμίδα ένα μίγμα γλυκολικού και σαλικυλικού οξέος ώστε να εξομαλυνθεί συνολικά η επιφάνειά της. Το peeling αυτό είναι σχεδιασμένο ειδικά για το hydrafacial και δεν προκαλεί κανέναν απολύτως ερεθισμό παρά μόνο ένα ήπιο αίσθημα που μοιάζει και πάλι με του μασάζ.
  3. Στο τρίτο στάδιο ακολουθεί η εξαγωγή του μίγματος με την μέθοδο του Vortex-exctraction, δηλαδή μια συσκευή με ελικοειδείς κεφαλές οι οποίες εκτοξεύουν νερό και ταυτόχρονα πραγματοποιούν αναρρόφηση. Με αυτόν τον τρόπο καθαρίζουν το δέρμα απαλλάσσοντας τους φραγμένους πόρους από το σμήγμα και εξαλείφοντας τα μαύρα στίγματα. Ανάλογα με τον τύπο δέρματος προσαρμόζεται διαφορετική κεφαλή ώστε να προσεγγίσουμε με μεγαλύτερη ασφάλεια είτε μια ευαίσθητη επιδερμίδα είτε μια επιδερμίδα με τραχιά και ανώμαλη υφή.
  4. Στο τελευταίο στάδιο η επιδερμίδα είναι πλέον έτοιμη να δεχτεί ένα κοκτέιλ βιταμινών μικρομοριακής μορφής με αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες. Η σύσταση του serum ποικίλλει και εξατομικεύεται ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε περίπτωσης. Μπορεί να είναι πλούσιο σε υαλουρονικό οξύ και βιταμίνες για την ενυδάτωση του δέρματος ή να περιέχει ρετινόλη και πεπτίδια για ισχυρή αντιγηραντική δράση και μείωση της λιπαρότητας.

Το Hydrafacial αποτελεί μία συνολική φροντίδα της επιδερμίδας ώστε να γίνει το δέρμα καθαρό και λαμπερό σε σύντομο χρόνο και χωρίς αποθεραπεία

– Είναι επώδυνη θεραπεία;

Η θεραπεία είναι εντελώς ανώδυνη και πολύ ανακουφιστική.

– Πόση ώρα χρειάζεται;

Η θεραπεια hydrafacial διαρκεί 40 -50 λεπτά.

– Είναι για όλους τους τύπους δέρματος;

Έχει ένδειξη για όλους τους τύπους δέρματος με διαφορετικό πρωτόκολλο ανάλογα με την περίπτωση. Είναι η κατάλληλη θεραπεία για τη βαθιά ενυδάτωση και αναζωογόνηση του ξηρού και θαμπού δέρματος ενώ προσφέρει ισχυρή αντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση. Αποτελεί επίσης,ιδανική λύση για την αντιμετώπιση της λιπαρής ή με τάση ακμής επιδερμίδα, ενώ παράλληλα μειώνει τους διευρυμένους πόρους.

– Σε τι διαφέρει από τον βαθύ καθαρισμό;

Στην Tzouma Clinic η διαδικασία του Hydrafacial δεν προτείνεται ως μέθοδος καθαρισμού του δέρματος καθώς προσφέρουμε εξειδικευμένο ιατρικό καθαρισμό, την δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους. Το Hydrafacial αποτελεί μία συνολική φροντίδα της επιδερμίδας ώστε να γίνει το δέρμα καθαρό και λαμπερό σε σύντομο χρόνο και χωρίς αποθεραπεία. Δεν γίνεται βαθύς καθαρισμός όπως στην δερμοαπόξεση αλλά πιο ήπιος. Επίσης στο hydrafacial συνδυάζουμε την υδροδερμοαπόξεση δηλαδή τον ήπιο καθαρισμό με το νερό με βαθιά ενυδάτωση αλλά και ισχυρή αντιοξείδωση. Τέλος αποτελεί μια θεραπεία με άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα.

– Tο Hydrafacial by Tzouma Clinic σε τι διαφέρει από το κλασσικό Hydrafacial;

Επίσης, η ιατρός Αναστασία Τζούμα σε συνεργασία με τον γνωστό ανά τον κόσμο Dr Zein Obagi, από το Beverly Hills συμπληρώνει την θεραπεία με προσαρμοσμένα customized serums με αντιοξειδωτικούς ορούς και βιταμίνες ειδικά σχεδιασμένα ανάλογα με τον τύπο δέρματος. Ο γνωστός ιατρός Dr Obagi έχει πατενταρισμένη φόρμουλα προϊόντων με ειδικά και μοναδικά συστήματα μεταφοράς για να εισέρχονται βαθύτερα στο δέρμα και να δίνουν το maximum του αποτελέσματος ακόμη και στα πιο ευαίσθητα και δυσανεκτικά πρόσωπα. Επίσης χρησιμοποιούμε στην κλινική ειδικά serums και αντιοξειδωτικά προϊόντα της Αμερικάνικης εταιρείας skinceuticals με την πατενταρισμένη φόρμουλα του Dr Pinell.

– Πως θα είναι το πρόσωπο μου μετά την θεραπεία;

Αμέσως μετά τη θεραπεία δεν υπάρχει ερεθισμός και η επιστροφή στις δραστηριότητες είναι άμεση. Το πρόσωπο θα είναι καθαρό και φωτεινό ενώ η επιδερμίδα θα είναι λεία στην όψη, μαλακή στην υφή και βαθιά ενυδατωμένη.

– Οδηγίες μετά την θεραπεία

Χρήση αντηλιακού σκευάσματος με spf 30-50+ τις επόμενες ημέρες. Για να διατηρηθεί το αποτέλεσμα της θεραπείας το προσωπικό της tzoumaclinic θα σας προτείνει και τα κατάλληλα προϊόντα αντιοξείδωσης και ενυδάτωσης ανάλογα με την δική σας επιδερμίδα.

30′

ο χρόνος που χρειάζεται για να γίνει το πρόσωπο καθαρό και η επιδερμίδα λεία στην όψη και μαλακή στην υφή

ΑΝΩΔΥΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ

ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ - ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΗ