Skip to main content

Elemis Biotec

Ένα αληθινό τεχνολογικό επίτευγμα καταφέρνει με μία μόνο εφαρμογή να αντιμετωπίσει συγχρόνως όλα τα προβλήματα της επιδερμίδας.

H Tzouma Clinic είναι το πρώτο ιατρείο στην Ελλάδα που διαθέτει το πρωτοποριακό μηχάνημα Elemis Biotec με τις 6 βιοηλεκτρονικές τεχνολογίες. Το νέο μηχάνημα εκμεταλλεύεται την επαναστατική δύναμη της προηγμένης κρυοθεραπείας με το Νέο Subzero CryO2 Therapy και προηγμένες τεχνολογίες Light Therapy, Microcurrent, Ultrasonic Peel και Galvanic Infusions, για να προσφέρει θεραπείες αιχμής με κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα. Με τη βοήθεια του συνδυασμού των 6 επαναστατικών τεχνολογιών και της απαράμιλλης τεχνογνωσίας, αυτές οι προηγμένες θεραπείες αφήνουν το δέρμα ορατά αναζωογονημένο, ανανεωμένο και λαμπερό.

Ποιες είναι οι λειτουργίες του Elemis Biotech

Η πρώτη λειτουργία είναι τα μικρορεύματα που επανεκπαιδεύουν τους μύες για να κάνουν σύσφιξη στο πρόσωπο. Η δεύτερη είναι το ultrasonic peel, μία σπάτουλα υπερήχων που δονείται 27000 φορές το δευτερόλεπτο, απολεπίζει αλλά και ενυδατώνει το δέρμα. Η τρίτη είναι το γαλβανικό ρεύμα που δημιουργεί μία πολικότητα στο δέρμα έτσι ώστε ν’ ανοίξουν οι πόροι και να μεγιστοποιηθεί η απορρόφηση των ουσιών που του προσφέρουμε. Η τέταρτη είναι η φωτοθεραπεία με LED σε 7 χρώματα. Η πέμπτη είναι η οξυγονοθεραπεία με 95% οξυγόνο και η έκτη είναι η κρυοθεραπεία για σύσφιξη στους 0, -5 και -10 βαθμούς κελσίου.

Ποια είναι η διαδικασία;

Ξεκινάμε με τριπλό καθαρισμό: πρώτα με balm, μετά με ειδικό προϊόν για τα μάτια και τέλος με το treatment cleanser που χρειάζεται για τη σωστή αρχή της θεραπείας. Οι κινήσεις των αισθητικών κατά την εφαρμογή των προϊόντων ακολουθούν την τεχνική των prayer movements, ένα χαρακτηριστικό στοιχείο της κουλτούρας ομορφιάς της Elemis. Ολοκληρώνουμε τον καθαρισμό με τη σπάτουλα των υπερήχων που κάνει θεαματικό πίλινγκ και μπορεί να ρυθμιστεί ειδικά για τις ευαίσθητες περιοχές γύρω από τα μάτια και γύρω από τα χείλη ώστε να μην ερεθίσει ή να προκαλέσει τραυματισμό. Στη συνέχεια περνάμε στο γαλβανικό ρεύμα με το οποίο ενεργοποιούμε την hydrogel μάσκα που έχουμε απλώσει για να αυξήσουμε τη διείσδυση του υαλουρονικού οξέος και του σύμπλοκου των ωκεανών στο δέρμα. Προσαρμόζουμε μία μάσκα σύσφιξης στο προγούλι που την στερεώνουμε πίσω από τ’ αφτιά και ακολουθούν τα μικρορεύματα για σύσφιξη στο πρόσωπο με ένα balm κεχριμπαριού. Συνεχίζουμε με μασάζ αποσυμφόρησης στο πηγούνι και το προγούλι και μετά φωτοθεραπεία με το κατάλληλο φως LED. Κλείνουμε με οξυγονοθεραπεία και κρυοθεραπεία που πετυχαίνει άμεση σύσφιξη και κολλαγονογένεση.

Πώς λειτουργούν οι 6 τεχνολογίες;
 • Σύσφιξη & Φωτεινότητα: Αξιοποιείται η επαναστατική δύναμη της προηγμένης κρυοθεραπείας με τη Νέα Τεχνολογία Subzero CryO2.
 • Ενεργοποίηση: Απελευθερώνεται η δύναμη του φωτός με την ενσωματωμένη μάσκα φωτοθεραπείας 7-σε-1.
 • Προηγμένη Ανανέωση: Απολεπίζει, ανανεώνει και καθαρίζει το δέρμα με το Ultrasonic Peel 4-σε-1.
 • Άμεσο αποτέλεσμα Lifting: Αποκαλύπτει μια όμορφα ανορθωμένη και σμιλεμένη εμφάνιση με τη δράση της προηγμένης τεχνολογίας Microcurrent.
 • Δραματικά απαλό δέρμα: Εξισορροπεί και αναζωογονεί την επιδερμίδα με την τεχνολογία Galvanic που αναπληρώνει την υγρασία.
Πόσες επαναλήψεις χρειάζονται;

Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί μία, τρεις ή έξι φορές ανάλογα με την κατάσταση του δέρματος. Ανάμεσά τους μεσολαβεί διάστημα 10 έως 14 ημερών.

Πώς θα είναι το δέρμα μετά;

Το δέρμα θα είναι λαμπερό και υγειές ενώ η ασθενής θα νοιώθει ευεξία και ομορφιά από μέσα προς τα έξω.

Τι μπορεί να πετύχει το μηχάνημα;

Λειτουργώντας σε τέλεια συνέργεια με το φυσικό βιοηλεκτρικό πεδίο του δέρματος, το μηχάνημα της Elemis προσφέρει 11 μοναδικά προσαρμόσιμες, κλινικά αποδεδειγμένες θεραπείες για το πρόσωπο και για κάθε τύπο δέρματος, καθεμία από τις οποίες παρέχει μεταμορφωτικά και μετρήσιμα αποτελέσματα. Ουσιαστικά γεφυρώνει το κενό μεταξύ μιας παραδοσιακής περιποίησης του προσώπου και των μη-αισθητικών επεμβάσεων. Έτσι επιτυγχάνονται:

 • Αντιγήρανση
 • Σύσφιξη & Τόνωση
 • Ανανέωση
 • Λεύκανση
 • Καταπολέμηση των Ατελειών
 • Λείανση
 • Ενυδάτωση
 • Θρέψη
 • Δυναμικά αποτελέσματα περιποίησης για το δέρμα, με μακροπρόθεσμα οφέλη

6 βιοηλεκτρονικές τεχνολογίες αφήνουν το δέρμα ορατά αναζωογονημένο, ανανεωμένο και λαμπερό

27χιλ.

φορές το δευτερόλεπτο δονείται η σπάτουλα υπερήχων που απολεπίζει και ενυδατώνει το δέρμα

You cannot copy content of this page