Dr Tzouma Deep Oxygen Hydration

Τέλος στο αφυδατωμένο δέρμα από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Η Dr. Tzouma Deep Oxygen Hydration είναι η απόλυτη ενυδατική θεραπεία για την αποκατάσταση του θαμπού και αφυδατωμένου δέρματος. Μία έκρηξη ενυδάτωσης, η οποία προσφέρει βαθιά καθαριστική δράση, βελτιώνει την υφή του δέρματος, ενώ παράλληλα τονώνει τον κυτταρικό μεταβολισμό και οξυγονώνει ολόκληρο τον οργανισμό. Βασίζεται στην κβαντική φυσική καθώς τα αρνητικά ιόντα οξυγόνου του ατμοσφαιρικού αέρα μεταφέρονται στο δέρμα μέσω της ειδικής συσκευής σε μία εξαιρετικά συμπυκνωμένη μορφή.

– Ποια είναι η διαδικασία

Αρχικά καθαρίζουμε την επιδερμίδα από οποιοδήποτε προϊόν μακιγιάζ ώστε να είναι κατάλληλα προετοιμασμένη για την θεραπεία. Ξεκινάει η απολέπιση της επιδερμίδας με την εφαρμογή peels που λευκαίνουν την επιδερμίδα και προάγoυν την κυτταρική ανανέωση, ενώ παράλληλα απαλύνουν την υφή του δέρματος. Μετά την απολέπιση ακολουθεί μασάζ σύσφιξης και αναζωογόνησης με cryosticks και στη συνέχεια ενυδατική και θρεπτική μάσκα που επιλέγεται ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας. Τελικό αλλά πολύ βασικό στάδιο της θεραπείας αποτελεί η οξυγόνωση. Με ένα ειδικό πιστόλι ψεκάζεται η επιδερμίδα με δραστικά συστατικά και στη συνέχεια εφαρμόζεται η κάσκα με τα αρνητικά ιόντα οξυγόνου, η οποία προσφέρει αναδόμηση – αναγέννηση του δέρματος ενώ ταυτόχρονα εσείς χαλαρώνετε. 

– Πώς λειτουργεί η οξυγονοθεραπεία

Στη θεραπεία χρησιμοποιούνται αρνητικά ηλεκτρικά ιόντα οξυγόνου τα οποία λαμβάνονται από τον περιβάλλοντα αέρα. Αυτά τα ιόντα παρέχουν περισσότερη ενέργεια στα κύτταρα του δέρματος ενδυναμώνοντας τα. Βελτιώνεται η σύνθεση του κολλαγόνου ενώ εξασφαλίζεται σε όλο το σώμα και στον εγκέφαλο το απαραίτητο οξυγόνο μέσω του αναπνευστικού συστήματος. Η ενέργεια παρέχεται από το ειδικό επικάλυμμα που υπάρχει στη κορυφή της μάσκας ιόντων. Από εκεί διεισδύει μέσα στο δέρμα τονώνοντας τον κυτταρικό μεταβολισμό. Ταυτόχρονα με τη διοχέτευση των αρνητικών ιόντων, όλο το σώμα και ειδικότερα ο εγκέφαλος οξυγονώνονται τέλεια κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

 

– Σε ποιούς απευθύνεται

Η θεραπεία απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας. Επίσης, σε όλα τα ευαισθητοποιημένα από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις δέρματα τα οποία έχουν ανάγκη από ενυδάτωση, αναζωογόνηση και λάμψη.

Ακόμα και με μία συνεδρία μπορούμε να απολαύσουμε ένα καθαρό, λαμπερό και αναζωογονημένο δέρμα – Είναι η ιδανική θεραπεία για λάμψη πριν από ένα σημαντικό γεγονός όπως ένας γάμος

– Ποια είναι τα αποτελέσματα

Ο συνολικός χρόνος που απαιτείται για την ολοκλήρωση της θεραπείας είναι περίπου μία ώρα. Μετά το τέλος της το δέρμα θα είναι εμφανώς αναζωογονημένο και λαμπερό με μία αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας. Η επιδερμίδα έχει ενυδατωθεί σε βάθος ενώ παράλληλα έχει τονωθεί ο κυτταρικός μεταβολισμός κ η οξυγόνωση ολόκληρου του οργανισμού. Παράλληλα χάρη στην οξυγονοθεραπεία θα νοιώθετε σαν να έχετε ξεκουραστεί μετά από έναν βαθύ ύπνο. Δεν παρατηρείται ερεθισμός και μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες. 

– Τα πλεονεκτήματα
  • Η Οξυγονοθεραπεία με καθαρό οξυγόνο και αρνητικά ιόντα είναι μία τεχνική νέας γενιάς που μπορεί με μία κίνηση να διορθώσει πολλά προβλήματα και ν’ αναζωογονήσει ολιστικά το δέρμα. 
  • Ο συνδυασμός οξυγόνου και ανιόντων ανακουφίζει από την ερυθρότητα, καταπολεμάει τα βακτήρια της ακμής, ακινητοποιεί τις ελεύθερες ρίζες, αναγεννά τα κατεστραμμένα κύτταρα, απαλύνει τις δυσχρωμίες και διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου.
  • Περισσότερη ενέργεια στα κύτταρα, ορατή βελτίωση της εικόνας του δέρματος, ορατή αναζωογόνηση, αντιγήρανση, μείωση λεπτών γραμμών & ρυτίδων
  • Βελτίωση σύνθεσης του κολλαγόνου στα κύτταρα προσώπου, λαιμού & ντεκολτέ – αύξηση σύσφιξης & ελαστικότητας
  • Αναζωογόνηση των διαδικασιών μεταβολισμού σε όλο το σώμα
-Πόσες επαναλήψεις χρειάζονται

Αυτό εξαρτάται από τις ανάγκες του κάθε δέρματος. Ακόμα και με μία συνεδρία μπορούμε να απολαύσουμε ένα καθαρό, λαμπερό και αναζωογονημένο δέρμα. Είναι η ιδανική θεραπεία για λάμψη πριν από ένα σημαντικό γεγονός όπως ένας γάμος. Ωστόσο εάν το δέρμα έχει υποστεί έντονη ταλαιπωρία και έχει χάσει τη ζωντάνια και την ελαστικότητά του ή θέλουμε να κάνουμε πρόληψη και να το διατηρήσουμε σε μία υγιή κατάσταση, προτείνονται 4 συνεδρίες σε διάστημα 3-4 εβδομάδων. Σαν νυφική προετοιμασία προτείνουμε 4 συνεδρίες τις τελευταίες εβδομάδες πριν το γάμο. Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό του ιατρείου με την καθοδήγηση των ιατρών της κλινικής θα σας προτείνει συνδυαστικά εξειδικευμένο προϊόντα για το δικό σας δέρμα, καθώς και συμβουλές περιποίησης που θα συμβάλλουν στη συντήρηση του αποτελέσματος.

– Είναι επώδυνη;

Η θεραπεία είναι ιδιαίτερα ευχάριστη. Ο ασθενής ξαπλώνει σε μια άνετη θέση για 30 λεπτά. Ακούει ένα χαλαρωτικό θόρυβο και αισθάνεται ένα ελαφρύ χάδι στο δέρμα. Δεδομένου ότι η συμπυκνωμένη ενέργεια μπορεί επίσης να εισπνέεται κατά την εφαρμογή, το υπόλοιπο του οργανισμού λαμβάνει όλα τα οφέλη από τα αρνητικά ιόντα. Οι ασθενείς ηρεμούν ενώ πολλοί κοιμούνται. 

60′

ο χρόνος που χρειάζεται για αναζωογόνηση, λάμψη, ενυδάτωση της επιδερμίδας και αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας

ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ

ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΠΑΛΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑΔΑΣ