Skip to main content

Dr Platon: το θαύμα του ψυχρού πλάσματος

H νέα μορφή πλάσματος έχει δράση κατά της ακμής, των δυσχρωμιών και των ρυτίδων κι εξασφαλίζει αναγέννηση σεβόμενο την επιδερμίδα.

Η πρωτοποριακή τεχνολογία ψυχρού πλάσματος του Dr. Platon, μία από τις σπουδαιότερες καινοτομίες στην αισθητική ιατρική, έρχεται ν’ αλλάξει τον τρόπο που φροντίζουμε και θεραπεύουμε το δέρμα.

Τι είναι;

Η συσκευή του Dr. Platon διοχετεύει κρύο ατμοσφαιρικό πλάσμα στην επιφάνεια του δέρματος, χωρίς θερμική επίδραση, χωρίς πόνο και χωρίς χρόνο ανάρρωσης. Η τεχνολογία «ντους» μετατρέπει τα κύρια αέρια του αέρα μεταξύ της συσκευής και του δέρματος (οξυγόνο και άζωτο) σε μη θερμικό πλάσμα στη θερμοκρασία των 35-40°C. Αυτό επιδρά στο δέρμα με διάφορες λειτουργίες, από την αντιμετώπιση της ακμής μέχρι την αντιγήρανση και την ανάπλαση.

Πώς λειτουργεί;

Η ηλεκτρική τάση μεταξύ των ελεύθερα φορτισμένων σωματιδίων στο παραγόμενο πλάσμα επιταχύνει την καταστροφή των φλεγμονωδών και κατεστραμμένων κυττάρων του δέρματος πετυχαίνοντας έτσι αντιφλεγμονώδες αποτέλεσμα. Συγχρόνως σκοτώνει τους μικροοργανισμούς στην επιφάνεια του δέρματος, σπάζοντας τη μοριακή τους δομή με αποτέλεσμα τη δράση ενάντια στα βακτήρια και τους μύκητες.

Ποιες είναι οι δράσεις του;
  • Αντιφλεγμονώδης δράση: Μειώνει σημαντικά τη φλεγμονή στην ενεργό ακμή και στη ροδόχρου
  • Καταπράυνση ερεθισμού: Μειώνει τα συμπτώματα της ατοπικής δερματίτιδας, του εκζέματος, της σμηγματόρροιας, της ψωρίασης κ.α.
  • Αντιβακτηριδιακή δράση: Σκοτώνει τους μικροοργανισμούς στην επιφάνεια του δέρματος, σπάζοντας τη μοριακή τους δομή
  • Αποτροπή της επανεμφάνισης της ακμής: Το κρύο πλάσμα εξισορροπεί τη λειτουργία του δέρματος και την παραγωγή σμήγματος
  • Αποχρωματισμός: Οξυγονώνει τη μελανίνη στις επιφανειακές δυσχρωμίες του δέρματος
  • Τόνωση των διαδικασιών επούλωσης: Διεγείρει το σχηματισμό νέων αιμοφόρων αγγείων.
  • Αύξηση της Επιδερμικής Διαπερατότητας: Η ηλεκτρική ενέργεια του πλάσματος ανοίγει προσωρινά διόδους στην επιδερμίδα για να εισχωρήσουν οι δραστικές ουσίες που απλώνουμε σε αυτήν.
  • Ανοσο-επιδιόρθωση: Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα του δέρματος και επανορθώνει τον επιδερμικό φραγμό.
  • Αντιγήρανση: Διεγείρει την επιδερμική αναγέννηση.
Πόσο διαρκεί η θεραπεία;

Η θεραπεία διαρκεί 45 λεπτά και είναι εντελώς ανώδυνη. Μετά την εφαρμογή το δέρμα είναι φωτεινό, χωρίς ερεθισμούς ή σημάδια.

Πότε προτείνεται;

Το ψυχρό πλάσμα προτείνεται σε θεραπείες ακμής, αντιγήρανσης,  λεύκανσης και φλεγμονών. Χάρη στην επουλωτική του δράση είναι ιδανικό για την αποθεραπεία μετά από τεχνικές σοβαρής απολέπισης του δέρματος.

Είναι ασφαλές;

To Dr Platon δεν εκπέμπει ηλεκτρικό ρεύμα στο σώμα των ασθενών. Μπορεί με ασφάλεια να εφαρμοστεί σε όλους, ακόμα και εγκύους, παιδιά και ασθενείς με βηματοδότη. Η θεραπεία από το Dr Platon δεν προκαλεί καταστροφή του δέρματος. Ενισχύει το ανοσοποιητικό του σύστημα και επιταχύνει την επούλωσή του. Επομένως μπορεί να γίνει ακόμη και σε ανοιχτές πληγές ή βλάβες, χρόνιες ασθένειες και ανοσοανεπάρκεια. Καθώς το ψυχρό πλάσμα δεν θερμαίνει τους ιστούς του δέρματος, δεν υπάρχει κίνδυνος τήξης ή παραμόρφωσης νημάτων ανόρθωσης ή ενέσιμων αυξητικών υλικών που έχουν τοποθετηθεί στην περιοχή. Η μόνη γνωστή αντένδειξη είναι οι προκαρκινικές κηλίδες, καθότι το ψυχρό πλάσμα διεγείρει τους μηχανισμούς ανάπλασης.

Η τεχνολογία «ντους» μετατρέπει τα κύρια αέρια του αέρα μεταξύ της συσκευής και του δέρματος (οξυγόνο και άζωτο) σε μη θερμικό πλάσμα στη θερμοκρασία των 35-40°C. Αυτό επιδρά στο δέρμα με διάφορες λειτουργίες, από την αντιμετώπιση της ακμής μέχρι την αντιγήρανση και την ανάπλαση.

3

εναλλάξιμες κεφαλές: Large Plasma Tip για σώμα, Medium Plasma Tip για πρόσωπο, Small Plasma Tip για μεμονωμένες περιοχές

You cannot copy content of this page