Skip to main content

Διόρθωση μαύρων κύκλων με την τεχνική της μικροκάνουλας

Η περιοχή των ματιών είναι ένα σημείο του προσώπου που απασχολεί άνδρες και γυναίκες. Η απώλεια όγκου στην γραμμή των δακρύων καθώς και οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια μπορούν να διορθωθούν εύκολα με υαλουρονικό οξύ, και έτσι το πρόσωπο να δείχνει πιο φρέσκο και υγιές.

Η ιατρός Αναστασία Τζούμα εφαρμόζει με απόλυτη ασφάλεια την τεχνική της μικροκάνουλας στην περιοχή των ματιών για την έγχυση υαλουρονικού οξέος με άριστα αποτελέσματα. Είναι πιστοποιημένη ιατρός κατόπιν εκπαιδεύσεως της στο Παρίσι στην QMED ACADEMY. Η έγχυση γύρω από τα μάτια διορθώνει τους μαύρους κύκλους γιατί έχει την ιδιότητα λόγω του υδρόφιλου χαρακτήρα του υλικού να συγκεντρώνει νερό και να ενυδατώνει βαθιά την περιοχή. Επίσης το λεπτόρρευστο υλικό διορθώνει τις λεπτές γραμμές κάτω από τα μάτια και αναπληρώνει τον χαμένο όγκο στη γραμμή των δακρύων που πολλές φορές φαίνεται σαν σκιά χωρίς απαραίτητα να είναι μαύρος κύκλος.

 – Ποια είναι τα κυριότερα αίτια εμφάνισης μαύρων κύκλων

Η κληρονομικότητα, το εκ φύσεως λεπτότερο δέρμα κάτω από τα μάτια, η κακή κυκλοφορία αίματος, η κούραση, η έλλειψη ύπνου, το κάπνισμα είναι οι σημαντικότεροι παράγοντες για τη δημιουργία των μαύρων κύκλων. Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει η διατροφή και συγκεκριμένα η έλλειψη ορισμένων θρεπτικών συστατικών ενώ οι ορμονικές αυξομειώσεις (έμμηνος ρύση, εγκυμοσύνη) στις γυναίκες μπορούν να επιδεινώσουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση αυτή.

– Με ποιον τρόπο το υαλουρονικό οξύ στην περιοχή των ματιών διορθώνει τους μαύρους κύκλους;

Η έγχυση γύρω από τα μάτια διορθώνει τους μαύρους κύκλους γιατί έχει την ιδιότητα λόγω του υδρόφιλου χαρακτήρα του υλικού να συγκεντρώνει νερά και να ενυδατώνει. βαθιά την περιοχή. Επίσης το λεπτόρρευστο υλικό διορθώνει τις λεπτές γραμμές κάτω από τα μάτια και αναπληρώνει τον χαμένο όγκο στη γραμμή των δακρύων που πολλές φορές φαίνεται σα σκιά χωρίς απαραίτητα να είναι μαύρος κύκλος. Σε περιστατικά που παρουσιάζουν έντονες σακούλες κάτω από τα μάτια ή σοβαρό λεμφοίδημα η θεραπεία δεν είναι η ενδεικτική μιας και μπορεί μόνο να βελτιώσει την εικόνα και όχι να λύσει τα πρόβλημα που τις περισσότερες φορές χρειάζεται χειρουργική αντιμετώπιση. Η ιατρός Αναστασία Τζούμα αξιολογεί το περιστατικό και ενημερώνει τον ασθενή για το αποτέλεσμα πριν προχωρήσει στην εφαρμογή.

Η γιατρός Αναστασία Τζούμα είναι πιστοποιημένη στην τεχνική της μικροκάνουλας από την κορυφαία QMED ACADEMY στο Παρίσι

– Ποια είναι τα πλεονεκτήματα διόρθωσης των μαύρων κύκλων με έγχυση υαλουρονικού οξέος με την χρήση μικροκάνουλας.

Με την μικροκάνουλας η έγχυση του υαλουρονικού οξέος γίνεται ατραυματικά στην περιοχή των ματιών λόγω της ελαστικότητας και της αμβλείας άκρης της. Τα υλικά τα οποία εφαρμόζονται είναι ειδικά σχεδιασμένα για την περιοχή των ματιών. Με τον τρόπο αυτό μηδενίζεται ο κίνδυνος εμφάνισης μελανιών και οιδήματος και το αποτέλεσμα είναι πολύ πιο ομοιόμορφο σε σχέση με την παραδοσιακή μέθοδο των τσιμπημάτων με βελόνα. Η τεχνική αυτή είναι η μόνη ασφαλής τεχνική για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Ο ασθενής επιστρέφει άμεσα στις καθημερινές που ασχολίες δείχνοντας απλά ξεκούραστος και υγιής.

– Πως θα είναι το πρόσωπό μου μετά την εφαρμογή της μικροκάνουλας;

Η τεχνική της μικροκάνουλας είναι εντελώς ατραυματική και με απόλυτη ασφάλεια αρκεί να γίνεται από ένα γιατρό εκπαιδευμένο και επίσημα πιστοποιημένο. Σπάνια μπορεί να εμφανιστεί μικρή μελανιά. Η περιοχή θα είναι ελαφρώς πρησμένη, αλλά με την εναπόθεση παγοκυστών ανακουφίζεται γρήγορα αλλά τις περισσότερες φορές το οίδημα είναι τόσο ήπιο και δεν το βλέπει κανείς εκτός από εμάς και διαρκεί 1-2 ημέρες συνήθως. Την επόμενη μέρα δεν υπάρχουν ούτε καν σημάδια ότι έχει γίνει αισθητική πράξη.

– Πόση ώρα διαρκεί η θεραπεία και αν είναι επώδυνη

Η θεραπεία διαρκεί περίπου 30 λεπτά. Είναι ατραυματική και ανώδυνη τεχνική χάρη στην χρήση της ειδικής microcannulas καθώς και την εφαρμογή τοπικής αναισθησίας σε συγκεκριμένα σημεία που προσώπου.

– Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα

Το αποτέλεσμα θα διαρκέσει περισσότερο από ένα χρόνο και σε συνδυασμό με τα κατάλληλα προϊόντα αντιγήρανσης μπορεί να διατηρηθεί και πολύ παραπάνω.

30′

η διάρκεια της θεραπείας με εφαρμογή τοπικής αναισθησίας σε συγκεκριμένα σημεία

ΑΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΩΔΥΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΤΟΣ

You cannot copy content of this page