Skip to main content

Διόρθωση διπλοσάγονου

Ένας πρωτοποριακός συνδυασμός λιποδιάλυσης με νήματα ανόρθωσης −γνωστός και ως Happy Lift− εξαφανίζει το διπλοσάγονο και δίνει αέρα λίφτινγκ στο πρόσωπο, κάνοντάς το να δείχνει πιο ανάλαφρο και χαρούμενο.

Τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες ενοχλούνται από το προγούλι γιατί αλλοιώνει το πρόσωπο τους. Η περιοχή κάτω από το προγούλι λειτουργεί σαν λιποαποθήκη. Το λίπος που συσσωρεύεται εκεί σε συνδυασμό με τη χαλάρωση του δέρματος έχει την τάση να τραβάει το πρόσωπο προς τα κάτω, να το κάνει να δείχνει βαρύ και λυπημένο και συγχρόνως να προσθέτει κιλά. Η διάλυση του λίπους είναι μία από τις επεμβάσεις-κλειδιά που καταφέρνουν να αφαιρέσουν χρόνια με μία μόνο κίνηση. Παράλληλα η εφαρμογή των νημάτων διορθώνει άμεσα την χαλάρωση που συνυπάρχει ή εμφανίζεται με την απομάκρυνση του λίπους.

– Τι είναι η λιποδιάλυση με ενέσεις;

Η λιποδιάλυση είναι μία ασφαλής μη χειρουργική επιλογή για τη θεραπεία του τοπικού λίπους σε προβληματικές περιοχές. Οι ενέσιμοι λιποδιαλύτες υγροποιούν το λιποκύτταρο, καταστρέφοντας το μόνιμα και απελευθερώνουν τα λιπίδια τα οποία στη συνέχεια αποβάλλονται φυσικά μέσω του λεμφικού συστήματος. Είναι επίσημα εγκεκριμένα υλικά λιποδιάλυσης παγκοσμίως για ενέσιμες θεραπείες, μη χειρουργικής μείωσης του τοπικού λίπους.

– Ποια είναι η διαδικασία της λιποδιάλυσης;

Χάρη στην ενδολιπική τεχνική έγχυσης και τις ειδικά σχεδιασμένες βελόνες Lipoinject, η λιποδιαλυτική ουσία εγχέεται στον υποδόριο λιπώδη ιστό με τρόπο ομοιογενή και επιλεκτικό. Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν σε ολόκληρο το σώμα. Ανάλογα με τον επιθυμητό βαθμό διόρθωσης και την έκταση της λιποαποθήκης . Ο αριθμός των συνεδριών ποικίλει από 2 έως 5 θεραπείες με ενδιάμεσα διαλείμματα 3 εβδομάδων. Στο διπλοσάγονο γίνονται συνήθως δύο εφαρμογές.

– Πώς είναι το δέρμα μετά τη λιποδιάλυση;

Αμέσως μετά την εφαρμογή ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες. Η περιοχή απλά μπορεί να κοκκινίσει και να παρουσιάσει ένα ελαφρύ πρήξιμο. Όπως συμβαίνει και σε κάθε θεραπεία με υποδερμικές βελόνες, είναι πιθανό να εκδηλωθεί ένα πολύ μικρό αιμάτωμα το οποίο θα υποχωρήσει πλήρως λίγες ημέρες μετά τη θεραπεία.

– Πότε & πώς τοποθετούνται τα νήματα ανόρθωσης;

Τρεις εβδομάδες μετά τη δεύτερη λιποδιάλυση δηλαδή όταν έχει ολοκληρωθεί η δράση της τότε τοποθετούνται τα νήματα ανόρθωσης. Μετά την εφαρμογή τοπικής αναισθησίας στην περιοχή, η ιατρός ανοίγει μικροσκοπικές οπές με τη βοήθεια απλής βελόνας κάτω από τα αφτιά. Από αυτές εισάγει τα νήματα και τα διασταυρώνει για να τραβήξει το χαλαρωμένο δέρμα από το λαιμό και το προγούλι. Χάρη στους κώνους τα νήματα σταθεροποιούνται, διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου οπότε πάνω σε αυτά σταθεροποιείται και η επιδερμίδα του προσώπου.

– Πόσο διαρκεί η εφαρμογή των νημάτων, είναι επώδυνη διαδικασία;

Η διαδικασία τελειώνει σε 30 λεπτά και ο ασθενής είναι έτοιμος να φύγει. Όταν περάσει η δράση του αναισθητικού, ίσως εμφανιστούν κάποιες ήπιες ενοχλήσεις. Οι ενοχλήσεις περνούν μετά από 24 ώρες. Μία εβδομάδα αργότερα ο λαιμός παίρνει την τελική του εικόνα.

– Πόσο διαρκεί η διόρθωση του happy lift;

Η λιποδιάλυση είναι μόνιμη με την προϋπόθεση ότι ο ασθενής δεν θα πάρει βάρος. Έξι έως εννέα μήνες μετά την τοποθέτηση τα νήματα απορροφώνται αλλά το δέρμα έχει συνθέσει τόσο κολλαγόνο γύρω τους ώστε παραμένει ανορθωμένο για τα επόμενα δύο έως τρία χρόνια. Όπως και με τα ενέσιμα υλικά, η τεχνική μπορεί να επαναληφθεί γιατί δεν είναι μόνιμη.

Έξι έως εννέα μήνες μετά την τοποθέτηση τα νήματα απορροφώνται αλλά το δέρμα έχει συνθέσει τόσο κολλαγόνο γύρω τους ώστε παραμένει ανορθωμένο για τα επόμενα δύο έως τρία χρόνια

Η λιποδιάλυση είναι μόνιμη με την προϋπόθεση ότι ο ασθενής δεν θα πάρει βάρος

2 ΕΩΣ 5 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗΣ ΑΝΑ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ + ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΝΗΜΑΤΩΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ 30 ΛΕΠΤΩΝ

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΩΣ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ

You cannot copy content of this page