Skip to main content

Bride to be – Για την ομορφότερη στιγμή της ζωής σας

Αποκαλύπτουμε τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας, αναδεικνύουμε την ομορφιά σας, με θεραπείες που είναι ειδικά σχεδιασμένες για τις νύφες.

Στην Tzouma Clinic καταφέρνουμε αυτό που δεν θα μπορέσει ποτέ να πετύχει το μακιγιάζ: κάνουμε την επιδερμίδα να ακτινοβολεί από σφρίγος και υγεία. Η λάμψη της πηγάζει από την τόνωση της ανανέωσης των κυττάρων και την εσωτερική ενυδάτωση. Για να αποκαλύψουμε τη φυσική ομορφιά συνδυάζουμε τέσσερις πρωτοποριακές μεθόδους σε προσωποποιημένα πρωτόκολλα τα οποία προσαρμόζονται τέλεια στις ανάγκες κάθε επιδερμίδας. Για την εφαρμογή του πρωτοκόλλου απαιτούνται τρεις επισκέψεις στην κλινική.

Βήμα 1ο: Δερμοανάλυση Visia

Η εξέταση με το σύστημα δερμοανάλυσης Canfield VISIA® αποτελεί τον πιο αντικειμενικό και επιστημονικό τρόπο διάγνωσης των προβλημάτων του δέρματος, και μάλιστα μέχρι τα βαθύτερα στρώματά του (χόριο, υποδόριο). Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα της ψηφιακής καταχώρησης αυτών των οπτικών πληροφοριών, ώστε μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας να μπορεί να συγκριθεί το πριν με το μετά. Με βάση τα δεδομένα της εξέτασης εξατομικεύονται οι παράμετροι του κάθε πρωτοκόλλου.

Βήμα 2ο: Βαθύς Ιατρικός Καθαρισμός

Στην ίδια επίσκεψη με το Visia γίνεται βαθύς ιατρικός καθαρισμός με τη μέθοδο της δερμοαπόξεσης. Η απολέπιση επιτυγχάνεται χάρη στην εκσφενδόνιση αποστειρωμένων μικροκρυστάλλων αργιλίου ή κορουνδίου στα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας, οι οποίοι συγχρόνως αναρροφώνται με σκοπό την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων. Έτσι απολεπίζει τα επιφανειακά στρώματα του δέρματος χωρίς ίχνος τραυματισμού, παρασύροντας ταυτόχρονα ρύπους και σμήγμα. Στη συνέχεια ακολουθεί διάνοιξη φαγεσώρων, κύστεων και κεχρίων καθώς και απομάκρυνση του κλειστού σμήγματος και πλήρης καθαρισμός των πόρων, πάντα υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση ιατρού. 

Βήμα 3ο: Περιποίηση προσώπου Fire & Ice

Δύο εβδομάδες μετά τον βαθύ ιατρικό καθαρισμό προχωράμε στην ιεροτελεστία του Fire & Ice, της πιο άμεσης και αποτελεσματικής θεραπείας για λαμπερή επιδερμίδα ενόψει κάθε σημαντικής εμφάνισης. Είναι βασισμένη σε προϊόντα της αμερικάνικης εταιρείας IS Clinical. Την κάνουν οι σταρ πάντα πριν τις υποχρεώσεις τους στο κόκκινο χαλί ενώ είναι απαραίτητη σε τακτική βάση για την καλή υγεία της επιδερμίδας που ταλαιπωρείται από το απαιτητικό μακιγιάζ. Η «φωτιά» στο όνομά της συμβολίζει τη θερμότητα που αναπτύσσει το πίλινγκ ενώ ο «πάγος» παραπέμπει στην αποθεραπεία και τη δροσερή ενυδάτωση που εφαρμόζεται μετά. 

Βήμα 4ο: Απόλυτη ενυδάτωση με Elemis Biotec ή Obagi Hydrafacial

Μία εβδομάδα μετά το Fire & Ice και λίγες μέρες πριν τη γαμήλια τελετή προχωράμε στο τελευταίο βήμα, αυτό τη βαθιάς ενυδάτωσης. Επιλέγουμε ανάμεσα στο Elemis Biotec (κλινική Χιλτον) και στο Obagi Hydrafacial (κλινική Πετραλώνων).

Elemis Biotec: Η τεχνολογία Elemis προσφέρει στην επιδερμίδα την απόλυτη εμπειρία αναζωογόνησης με ένα μόνο μηχάνημα. Η πρώτη λειτουργία του είναι τα μικρορεύματα που επανεκπαιδεύουν τους μύες για να κάνουν σύσφιξη στο πρόσωπο. Η δεύτερη είναι το ultrasonic peel, μία σπάτουλα υπερήχων που δονείται 27000 φορές το δευτερόλεπτο, απολεπίζει αλλά και ενυδατώνει το δέρμα. Η τρίτη είναι το γαλβανικό ρεύμα που δημιουργεί μία πολικότητα στο δέρμα έτσι ώστε ν’ ανοίξουν οι πόροι και να μεγιστοποιηθεί η απορρόφηση των ουσιών που του προσφέρουμε. Η τέταρτη είναι η φωτοθεραπεία με LED σε 7 χρώματα. Η πέμπτη είναι η οξυγονοθεραπεία με 95% οξυγόνο και η έκτη είναι η κρυοθεραπεία για σύσφιξη στους 0, -5 και -10 βαθμούς κελσίου.

Obagi Hydrafacial: Το Hydrafacial είναι μία πολυ-θεραπεία που περιλαμβάνει τέσσερα στάδια: απολέπιση, ενυδάτωση, διόρθωση ατελειών όπως μαύρα στίγματα και σπυράκια και συνολική αναζωογόνηση του προσώπου. Είναι η κατάλληλη θεραπεία για τη βαθιά ενυδάτωση και θρέψη του ξηρού και θαμπού δέρματος ενώ προσφέρει ισχυρή αντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση χάρη στα σέρουμ Obagi. Αποτελεί επίσης ιδανική λύση για την αντιμετώπιση της λιπαρής ή με τάση ακμής επιδερμίδα, ενώ παράλληλα μειώνει τους διευρυμένους πόρους.

Πότε πρέπει να γίνονται τα ενέσιμα;

Οι ενέσιμες θεραπείες όπως υαλουρονικό οξύ για ενυδάτωση στα χείλη, skin booster για σφριγηλή επιδερμίδα και μπότοξ για ξεκούραστο βλέμμα θα πρέπει να προγραμματίζονται τουλάχιστον ένα μήνα πριν τη γαμήλια τελετή. Η φιλοσοφία της ιατρού Αναστασίας Τζούμα καθώς και των ιατρών της κλινικής είναι το φυσικό και υγιές αποτέλεσμα.

Be beautiful, be you!

Εντατική φροντίδα τριών ημερών για νύφες με φυσική ομορφιά και αυτοπεποίθηση

1

μήνα νωρίτερα από το σημαντικό γεγονός –το λιγότερο– πρέπει να προγραμματίζονται οι ενέσιμες θεραπείες

You cannot copy content of this page