Αύξηση Γλουτών με ενέσιμα υλικά

Οι τέλειες αναλογίες μπορούν να κατακτηθούν με τη βοήθεια των αυξητικών υλικών. 

Οι ιδανικοί γλουτοί είναι αυτοί που ταιριάζουν στο σώμα μας. Για να τους σμιλεύσει, να δώσει όγκο εκεί που χρειάζεται, να αφαιρέσει το περιττό λίπος, να πετύχει σύσφιξη και να καταπολεμήσει την κυτταρίτιδα, η Tzouma Clinic συνδυάζει τα πιο προηγμένα επιστημονικά και τεχνολογικά επιτεύγματα. Με μαθηματική ακρίβεια, η δερματολόγος Αναστασία Τζούμα ξανασχεδιάζει το περίγραμμα του σώματος. Γι’ αυτό το σκοπό χρησιμοποιεί νήματα σύσφιξης και ανόρθωσης, ενέσεις αύξησης με υαλουρονικό ή πολυγαλακτικό οξύ και τεχνικές σύσφιξης και λιποδιάλυσης. Οι εφαρμογές αυτές είναι απλές, ασφαλείς, ανώδυνες, γίνονται στο ιατρείο και έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα.

– Η διαδικασία

Το υαλουρονικό (Hyalucorp) και το πολυγαλακτικό (Sculptra) οξύ χρησιμοποιούνται για να τελειοποιήσουν το σχήμα των γλουτών. Οι ενέσεις γίνονται σε μία επίσκεψη στο ιατρείο με τη χρήση τοπικής αναισθησίας και τα αποτελέσματα είναι άμεσα. Το υλικό τοποθετείται βαθιά κάτω από το δέρμα, αλλά πάνω από το μυ, και στη συνέχεια ο γλουτός μαλάσσεται ώστε να δοθεί το επιθυμητό σχήμα. Ανάλογα με τις ανάγκες της σιλουέτας, ο γιατρός αποφασίζει την ποσότητα που θα εγχύσει, η οποία μπορεί να φτάσει και τα 200 ml, δηλαδή αύξηση της περιφέρειας κατά ένα πόντο. 

– Το αποτέλεσμα

Μετά την επέμβαση η περιοχή είναι κάπως πιασμένη, σαν να έχουμε κάνει γυμναστική. Επί μία εβδομάδα πρέπει να χρησιμοποιείται λαστέξ ώστε να περιοριστεί ο κίνδυνος του πρηξίματος. Η διόρθωση διαρκεί από 12 έως 18 μήνες. Στο πέρασμα του χρόνου το ενέσιμο υλικό απορροφάται σταδιακά από τον οργανισμό και αντικαθίσταται από μόρια νερού. Αργότερα όμως η έγχυση μπορεί να επαναληφθεί. Μάλιστα, τη δεύτερη φορά θα χρειαστεί μικρότερη ποσότητα υλικού, αφού ο όγκος που είχε επιτευχθεί αρχικά δεν εξαφανίζεται εντελώς.

– Η λεπτομέρεια

Επειδή οι γλουτοί αποτελούν μία ευαίσθητη περιοχή που καταπονείται τόσο από τις κινήσεις του σώματος όσο και από το κάθισμα, είναι πολύ σημαντικά τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν. Στην Tzouma Clinic επιλέγουμε πάντα επώνυμα ενέσιμα που εγγυώνται ασφάλεια, μέγιστη διάρκεια και φυσικό αποτέλεσμα. Το υαλουρονικό οξύ Hyalycorp και το πολυγαλακτικό οξύ Sculptra είναι το μόνα κατάλληλα για να δώσουμε στους γλουτούς το ιδανικό σχήμα.

“Οι ιδανικοί γλουτοί είναι αυτοί που ταιριάζουν στο σώμα μας”

DR. ANASTASIA TZOUMA

18

μήνες είναι η μέγιστη διάρκεια της διόρθωσης που δεν εξαφανίζεται εντελώς και μπορεί να επαναληφθεί με λιγότερο υλικό

ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΔΥΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΧΡΗΣΗ ΛΑΣΤΕΞ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑ