Skip to main content

Πλούσια νεανικά χείλη

Το όνειρο των περισσότερων γυναικών γίνεται πραγματικότητα με την τεχνική Da Vinci από την Dr. Αναστασία Τζούμα, μόνο με μία επίσκεψη στο ιατρείο.

Μπορούμε να πούμε ότι κάθε πρόσωπο μετά τα τριάντα χρειάζεται κάποια διόρθωση στα χείλη. Μέσα σε λίγα λεπτά το αποτέλεσμα γίνεται εντελώς φυσικό. Το πρόσωπο δείχνει νεανικό και ανανεωμένο χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα. Μια αισθητική παρέμβαση μας ωφελεί μόνο όταν γίνεται με γνώμονα το φυσικό αποτέλεσμα. Ωστόσο ένα καλό αποτέλεσμα εξαρτάται από τον τρόπο εφαρμογής. Την εμπειρία του ιατρού και την ποιότητα των υλικών.

Η τεχνική Da Vinci είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος που εφαρμόζεται αποκλειστικά στη Τzouma Clinic. Η δερματολόγος Αναστασία Τζούμα μετά από παρακολούθηση διαφορετικών τεχνικών τόσο στην Αμερική όσο και στην Ευρώπη επί σειρά ετών, κατέληξε στην δική της προσωπική δημιουργία, την τεχνική Da Vinci. Όλοι οι ιατροί της Τzouma Clinic εφαρμόζουν την τεχνική Da Vinci μετά από εκπαίδευση τους από την ίδια την κ. Τζούμα.

Τα μυστικά για φυσικό αποτέλεσμα της τεχνικής Da Vinci
  • Η δερματολόγος Αναστασία Τζούμα χρησιμοποιεί μόνο τα επώνυμα προϊόντα υαλουρονικού οξέος που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τα χείλη.
  • Για να εξασφαλίσει ότι το αποτέλεσμα θα είναι φυσικό και καλαίσθητο, αξιολογεί την φυσική κατασκευή των χειλιών και την ενισχύει όπου χρειάζεται για να τους δώσει ένα φυσικό και ωραίο σχήμα.
  • Σε μία συνεδρία αύξησης χειλιών μπορεί να γίνει διόρθωση περιγράμματος ή αύξηση όγκου ή και τα δύο.
  • Είναι σημαντικό να μην αλλάξουμε το σχήμα των χειλιών και να διατηρήσουμε την αρμονική αναλογία 2/3 – 1/3 (κάτω χείλος – άνω χείλος) για να δημιουργήσουμε τα πιο τέλεια, συμμετρικά και φυσικά σαρκώδη χείλη.
  • Οι τεχνικές έγχυσης που χρησιμοποιεί είναι πολλές, και διαφορετικές. Συνδυάζονται όπου χρειαστεί έτσι ώστε στον κάθε ασθενή να εφαρμόζεται ένα εξατομικευμένο πρωτόκολλο της θεραπείας που ταιριάζει στα δικά του χείλη αλλά και στις προσδοκίες του.

“Ενισχύουμε τη μορφή των χειλιών μας δίνοντας ένα φυσικό, καλαίσθητο και όμορφο σχήμα – Με τον όγκο που ταιριάζει στο δικό μας πρόσωπο”

DR. ANASTASIA TZOUMA
– Ποια είναι η διαδικασία για την Αύξηση Χειλιών;

Αρκεί μία απλή επίσκεψη στο ιατρείο. Στην κλινική χρησιμοποιούμε στοχευμένα προϊόντα για τα χείλη. Τα υλικά αυτά είναι ειδικά επεξεργασμένα με πολύ μικρό μοριακό βάρος ώστε να δίνουν τελείως φυσικό αποτέλεσμα χωρίς να τραυματίζουν τον βλεννογόνο των χειλιών.

Το υλικό μπαίνει σε «δόσεις» από τους ιατρούς με λεπτή βελόνα ή μικροκάνουλα. Έτσι, ο ασθενής να αποφασίζει σε συνεργασία με το γιατρό για το τελικό μέγεθος και το αποτέλεσμα να είναι φυσικό και απόλυτα συμμετρικό.

– Είναι επώδυνη διαδικασία;

Αρχικά απλώνεται αναισθητική κρέμα ειδικά φτιαγμένη για την Tzouma Clinic και μετά από λίγα λεπτά γίνεται η εφαρμογή. Μ’ αυτό τον τρόπο δεν υπάρχει πόνος.

– Πως θα είναι τα χείλη μου μετά;

Αμέσως μετά τη θεραπεία, υπάρχει συνήθως οίδημα στην περιοχή τις πρώτες ώρες, σύντομα όμως ηρεμεί. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί σπανιότερα να διαρκέσει 1-2 ημέρες. Η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση. Το οίδημα συχνά καλύπτεται με τη χρήση ειδικών προϊόντων μακιγιάζ. Είναι ιδιαίτερα συχνό, όταν φεύγει το οίδημα οι περισσότεροι ασθενείς να λένε τι ωραία που ήταν τα χείλη μου ακόμη και λίγο πρησμένα. Το αποτέλεσμα γίνεται ορατό την ίδια στιγμή και δείχνει τελείως φυσικό και σε απόλυτη συμμετρία με το υπόλοιπο πρόσωπο.

– Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα της Αύξησης Χειλιών;

Διαρκεί 9 έως 12 μήνες. Στο πέρασμα του χρόνου το υλικό διασπάται, αφομοιώνεται σταδιακά από τον οργανισμό και ύστερα από λίγο καιρό απορροφάται πλήρως. Ακόμη και μετά το πέρας του χρονικού αυτού διαστήματος τα χείλη είναι πολύ καλύτερα απ’ ότι ήταν πριν την διαδικασία. Αυτό γιατί στο διάστημα αυτό το υλικό δρούσε ενυδατικά καθώς και αναπλαστικά για τους ιστούς. Τότε, αν ο ασθενής είναι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, μπορεί να επαναλάβει την διαδικασία. Συχνά πολλοί ασθενείς προτιμούν να αυξήσουν σταδιακά τα χείλη τους ώστε να μην γίνει καθόλου αντιληπτό. Γι’ αυτό και προτιμούν να επαναλαμβάνουν την διαδικασία κάθε 3-4 μήνες συμπληρώνοντας μικρή ποσότητα υλικού κάθε φορά.

⅔ | ⅓

(κάτω χείλος | άνω χείλος)
η ιδανική αναλογία για τέλεια, συμμετρικά και φυσικά σαρκώδη χείλη

ΑΝΩΔΥΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ 9 ΕΩΣ 12 ΜΗΝΕΣ

You cannot copy content of this page