ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Άψογη Επιδερμίδα

Μάθετε το μέλλον της επιδερμίδας σας τώρα

Υπάρχει ένας αξιόπιστος και αποδεδειγμένος τρόπος να προβλέψουμε πώς θα γεράσει το δέρμα, να μάθουμε ποιες βλάβες θα εμφανίσει και να σχεδιάσουμε τις κατάλληλες θεραπείες για να τις προλάβουμε. Είναι το μηχάνημα Visia που βγάζει ειδικές φωτογραφίες του προσώπου και μετράει 8 συγκεκριμένες παραμέτρους για να διαγνώσει προβλήματα που δεν φαίνονται με γυμνό μάτι.

Hydrafacial – Η απόλυτη θεραπεία λάμψης, ενυδάτωσης και αντιοξείδωσης

Κάτι παραπάνω από απλή περιποίηση, το νέο Hydrafacial φτάνει στη Tzouma Clinic με τις καλύτερες συστάσεις απ’ όλο τον κόσμο και το πιο φανατικό κοινό.

Hydrafacial by Dr Zein Obagi

Η απόλυτη εμπειρία του Hydrafacial, στην πιο deluxe εκδοχή της, εμπλουτισμένη με τα medical προϊόντα του Dr Zein Obagi.

Και όμως, το μέλασμα σβήνει!

Τα πρωτοποριακά πρωτόκολλα της Tzouma Clinic αντιμετωπίζουν το μέλασμα και μηδενίζουν τον κίνδυνο ανεπιθύμητων υποτροπών.

Dr Tzouma Deep Oxygen Hydration

Τέλος στο αφυδατωμένο δέρμα από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Bride to be – Για την ομορφότερη στιγμή της ζωής σας

Αποκαλύπτουμε τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας, αναδεικνύουμε την ομορφιά σας, με θεραπείες που είναι ειδικά σχεδιασμένες για τις νύφες.

Βαθύς Ιατρικός Καθαρισμός – Δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους

Το μυστικό για καθαρή επιδερμίδα δεν είναι πια ο ατμός αλλά η μηχανική δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους σε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα απολέπισης.

Happy Mom – Για την περίοδο μετά την εγκυμοσύνη

Η επιδερμίδα επανέρχεται χάρη σε τεχνολογίες που μπορούν να εφαρμοστούν ακόμη και στην περίοδο της λοχείας.

After Sun – Για την περίοδο μετά το καλοκαίρι

Ο ήλιος είναι η υπ’ αριθμόν ένα αιτία πρόωρης γήρανσης της επιδερμίδας. Διορθώνουμε τα σημάδια του στο δέρμα αμέσως μετά τις διακοπές για να προλάβουμε τη φωτογήρανση.

Πανάδες τέλος με Pico Laser

Θεραπεία με Pico Laser, το πιο αποτελεσματικό λέιζερ παγκοσμίως, για πρόσωπο χωρίς δυσχρωμίες και σημάδια σε μία μόνο συνεδρία και ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας.

Ανάπλαση με Laser / Fraxel, Pico & CO2

Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία των laser Fraxel, Pico και CO2 σβήνουμε ρυτίδες, ουλές ακμής, χαλάρωση, ραγάδες, πανάδες και τατουάζ σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και με πολύ απλή αποθεραπεία.

Λεύκανση ευαίσθητων περιοχών

Το Pink Peel λεύκανσης είναι μία πρωτοποριακή θεραπεία που προσφέρει μια νέα ελάχιστα επεμβατική λύση για την λεύκανση, ανόρθωση και την αναζωογόνηση του δέρματος στις ευαίσθητες περιοχές.

Peeling Αντιοξείδωσης της Skinceuticals

Πρόκειται για ένα προσαρμοζόμενο χημικό peel, που καταπολεμά τις υπερμελαγχρώσεις, προσφέροντας βελτίωση της ανομοιόμορφης όψης του φωτογηρασμένου δέρματος και ενίσχυση της λάμψης του.