Skip to main content

Κυτταρίτιδα τέλος χάρη στις πιο σύγχρονες θεραπείες

Η εικόνα της φλούδας πορτοκαλιού διορθώνεται χάρη στο ατομικό πρωτόκολλο που σχεδιάζεται για κάθε περιστατικό.

Το πρόβλημα της κυτταρίτιδας δεν είναι ποτέ μία απλή ιστορία. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σύνθετο ζήτημα το οποίο αφορά συγχρόνως την κυκλοφορία του αίματος, τη μικροκυκλοφορία της λέμφου, το τοπικό πάχος, την κατακράτηση υγρών και τη χαλάρωση του δέρματος στις πάσχουσες περιοχές. Για να αντιμετωπίσουμε όλες τις δυσλειτουργίες πρέπει να δράσουμε σε πολλά επίπεδα, από τις λιποαποθήκες μέχρι τους ινοβλάστες του δέρματος. Γι’ αυτό στην Tzouma Clinic μελετάμε κάθε περιστατικό ξεχωριστά και δημιουργούμε το δικό του ατομικό πρωτόκολλο ώστε να διορθωθεί η κυτταρίτιδα γρήγορα και με αποτέλεσμα που διαρκεί.

Fractional ραδιοσυχνότητες Morpheus

Για να διορθωθεί η χαλάρωση χρειάζεται να αυξηθεί η παραγωγή κολλαγόνου. Το Morpheus το καταφέρνει χάρη στις ραδιοσυχνότητες που μεταφέρουν ενέργεια στις κατώτερες στοιβάδες του δέρματος και αυξάνουν τη θερμοκρασία. Οι ινοβλάστες υπακούουν στο θερμικό φορτίο και θέτουν σε εγρήγορση τις αναπλαστικές τους λειτουργίες. Το αποτέλεσμα είναι η αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης και η σύσφιξη του δέρματος. Συγχρόνως επιτυγχάνεται και λιποδιάλυση στα λιποκύτταρα που βρίσκονται κοντά στην επιφάνεια. Η θεραπεία επαναλαμβάνεται 3 έως 4 φορές σε απόσταση ενός μήνα μεταξύ τους.
— Μάθετε περισσότερα —

Μεσοθεραπεία με ένζυμα Pbserum

Ένα μοναδικό σύστημα ανασυνδυασμένων ενζύμων μπορεί να καταπολεμήσει αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος. Οι οροί Pbserum είναι μία επαναστατική σειρά ενζύμων τα οποία προσφέρουν λύση σε κυτταρίτιδα, τοπικό πάχος και χαλάρωση. Οι ενέσεις διαλύουν επιλεκτικά τα συσσωρευμένα λιπίδια κινητοποιώντας το τοπικό πάχος. Η μείωση γίνεται περιμετρικά κι έτσι η κυτταρίτιδα και η τοπική αποθήκευση λίπους. Οι ενέσεις γίνονται στο ιατρείο και η θεραπεία επαναλαμβάνεται 3 έως 6 φορές σε απόσταση ενός μήνα μεταξύ τους.
— Μάθετε περισσότερα —

Venus Legacy

 Το Venus Legacy παρέχει ταυτόχρονα Πολυπολική Ραδιοσυχνότητα, Μαγνητικό Παλμό και Παλμική Αναρρόφηση στο δέρμα παράγοντας έτσι ένα πυκνό και ομοιόμορφο πλέγμα θερμότητας. Το γεγονός αυτό διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου, τον πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών και την μικροαγγείωση για καλύτερη αιμάτωση και λιπόλυση. Οι θεραπείες με το Venus Legacy, είναι 100% ασφαλείς, ανώδυνες και για όλους τους τύπους δέρματος, παρέχοντας άμεσα και μακροχρόνια αποτελέσματα.
— Μάθετε περισσότερα —

“Το πρόβλημα της κυτταρίτιδας είναι ένα ιδιαίτερα σύνθετο ζήτημα και για να αντιμετωπίσουμε όλες τις δυσλειτουργίες πρέπει να δράσουμε σε πολλά επίπεδα ώστε να διορθωθεί η κυτταρίτιδα γρήγορα και με αποτέλεσμα που διαρκεί”

DR. ANASTASIA TZOUMA

LPG Lipomassage

Το παγιδευμένο λίπος κινητοποιείται και μεταβολίζεται χάρη σε μία τεχνολογία που χρησιμοποιεί το μασάζ αρνητικής πίεσης. Οι κύλινδροι, οι οποίοι συγκρατούν το δέρμα στο μεταξύ τους διάστημα, λειτουργούν με τέσσερις κινήσεις: αδυνάτισμα, σύσφιξη, γλυπτική και επαναδιανομή του λίπους. Τα ρόλερ του Lipomassage μαλάσσουν με τέτοιο τρόπο ώστε το λιποκύτταρο διεγείρεται και καταστρέφεται. Η θεραπεία ολοκληρώνεται σε 8 έως 12 επαναλήψεις σε απόσταση μίας εβδομάδας μεταξύ τους.
— Μάθετε περισσότερα —

Customized Mεσοθεραπεία

Για κάθε μία από αυτές τις ανάγκες της κυτταρίτιδας υπάρχει η κατάλληλη μεσοθεραπευτική ουσία με δράση λιποδιαλυτική, αντιφλεγμονώδη, διουρητική ή συσφιγκτική. Στην Tzouma Clinic σχεδιάζουμε για κάθε περιστατικό το δικό του εξατομικευμένο κοκτέιλ μεσοθεραπείας και σχεδιάζουμε ένα προσωποποιημένο πρόγραμμα εφαρμογών. Με αυτόν τον τρόπο μεγιστοποιούμε τη δράση των δραστικών ουσιών και πετυχαίνουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η θεραπεία ολοκληρώνεται σε 4 έως 6 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 7 έως 15 ημερών ανάλογα πάντα με την περίπτωση.
— Μάθετε περισσότερα —

Air Massage Boots

Οι RecoveryAir JetBoots, μία συσκευή που έχει το σχήμα ενός ζευγαριού μπότες, αγκαλιάζει τα πόδια και ασκεί τοπικά διαβαθμισμένη πίεση ώστε να τονώνει την κυκλοφορία του αίματος και να καταπολεμά την κατακράτηση, την κυτταρίτιδα και το οίδημα. Χάρη στην ελεγχόμενη πίεση αυξάνεται προσωρινά η κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή της θεραπείας. Συγχρόνως τονώνεται η κυκλοφορία της λέμφου με αποτέλεσμα να καταπολεμάται η κατακράτηση και το οίδημα. Καθώς τα προβλήματα κυκλοφορίας διορθώνονται, οι παγιδευμένες τοξίνες παροχετεύονται για ν’ αποβληθούν από τον οργανισμό.
— Μάθετε περισσότερα —

Νήματα σώματος PDO

Με τη σωστή επιλογή και τοποθέτηση των νημάτων σώματος, διορθώνεται η κυτταρίτιδα και η χαλάρωση ενώ επιτυγχάνεται ανόρθωση. Τα νήματα τοποθετούνται μέσα στο δέρμα με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργούν ένα υποστηρικτικό πλέγμα που τεντώνει την επιδερμίδα. Έτσι βελτιώνεται άμεσα η εικόνα του φλοιού πορτοκαλιού και διορθώνεται η χαλάρωση. Συγχρόνως, λόγω της αύξησης της αιμάτωσης στην περιοχή και της ενεργοποίησης του κολλαγόνου, διεγείρονται οι φυσικοί μηχανισμοί λιποδιάλυσης και σύσφιξης. Η τοποθέτηση γίνεται στο ιατρείο και το αποτέλεσμα διαρκεί δύο χρόνια.
— Μάθετε περισσότερα —

Διόρθωση σε μία συνεδρία με Lanluma

Το ενέσιμο αυξητικό υλικό Lanluma είναι το ιδανικό filler για την κυτταρίτιδα και τη χαλάρωση. Δεν γεμίζει απλώς τα κενά αλλά παρακινεί το δέρμα να παράγει το δικό του κολλαγόνο με αποτέλεσμα που ξεπερνάει τα δύο χρόνια σε διάρκεια. Τα μικροσφαιρίδια του υλικού που εγχέονται με ένεση στο δέρμα, διεγείρουν τους ινοβλάστες και αυτοί με τη σειρά τους παράγουν κολλαγόνο. Η δράση αυτή γίνεται τελείως μηχανικά, μόνο και μόνο εξαιτίας του σφαιρικού τους σχήματος, δεν εμπεριέχει δηλαδή καμία χημική αντίδραση. Στο πέρασμα του χρόνου το πολυγαλακτικό οξύ βιοδιασπάται πλήρως και τη θέση του παίρνει το κολλαγόνο που έχει συντεθεί στη συγκεκριμένη περιοχή. Οι ενέσεις γίνονται σε μία επίσκεψη στο ιατρείο με τη χρήση τοπικής αναισθησίας.
— Μάθετε περισσότερα —

8

προηγμένες τεχνολογίες σε συνδυασμό με την υψηλή εξειδίκευση της Dr Tzouma εξασφαλίζουν τα καλύτερα αποτελέσματα

ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

You cannot copy content of this page