Skip to main content

After Sun: Total restoration of the skin after the summer

Ο ήλιος είναι η υπ’ αριθμόν ένα αιτία πρόωρης γήρανσης της επιδερμίδας. Διορθώνουμε τα σημάδια του στο δέρμα αμέσως μετά τις διακοπές με ένα αποκλειστικό πρωτόκολλο που διαρκεί μόνο 90 λεπτά.

Summers are not good for the skin. The sun, the sea, the air, and the pool chlorine cause damage on many levels, from the destruction of moisture reserves to the damage to the elastic fibers. To repair the problems and erase the signs of the recent photo-ageing, at Tzouma clinic we designed and implement the pioneering After Sun Treatment.

Βήμα 1ο: Δερμοανάλυση Visia

Η εξέταση με το σύστημα δερμοανάλυσης Canfield VISIA® αποτελεί τον πιο αντικειμενικό και επιστημονικό τρόπο διάγνωσης των προβλημάτων του δέρματος, και μάλιστα μέχρι τα βαθύτερα στρώματά του (χόριο, υποδόριο). Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα της ψηφιακής καταχώρησης αυτών των οπτικών πληροφοριών, ώστε μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας να μπορεί να συγκριθεί το πριν με το μετά. Με βάση τα δεδομένα της εξέτασης εξατομικεύονται οι παράμετροι του κάθε πρωτοκόλλου.

Βήμα 2ο: Θεραπεία Aναδόμησης

Στην ίδια επίσκεψη μετά το Visia γίνεται μηχανική απολέπιση με την μέθοδο της δερμοαπόξεσης με διαμάντι με στόχο την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και των επιφανειακών στρώματων του δέρματος χωρίς ίχνος τραυματισμού, παρασύροντας ταυτόχρονα ρύπους και σμήγμα. Ακολουθεί η εφαρμογή απαλού και ενυδατικού peeling με συνδιασμό φυσικών ενζύμων από παπάγια και ανανά που απολεπίζει, ανακουφίζει και απαλύνει το δέρμα. Στη συνέχεια ακολουθεί διάνοιξη φαγεσώρων στην περιοχή T-zone όπου συγκεντρώνεται το περισσότερο σμήγμα. Στην συνέχεια ακολουθεί θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης με την βοήθεια υπερήχων και ειδικό ορό μικρομοριακού βάρους εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη b5 που παρέχει απόλυτη ενυδάτωση και αφήνει στο δέρμα λεία και απαλή αίσθηση.

Βήμα 3ο: Φωτοθεραπεία Dermalux

Μετά τη θεραπεία αναδόμησης ακολουθεί η φωτοθεραπεία Dermalux. Η ενέργεια του φωτός διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς ανάπλασης και αναζωογόνησης του δέρματος, επιταχύνοντας την ανανέωση των κυττάρων. Δρα σε όλες τις προβληματικές καταστάσεις προάγοντας ένα υγιές και ζωντανό δέρμα. Ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας επιλέγεται το χρώμα του φωτός που θα εφαρμοστεί. Παράλληλα με την φωτοθεραπεία εφαρμόζεται BIO-HYDRO GEL μάσκα υψηλής περιεκτικότητας σε δραστικά 100% φυσικά συστατικά τα οποία αποκαθιστούν την ταλαιπωρημένη κατάσταση του δέρματος μετά από την έκθεση στον ήλιο. Η συγκεκριμένη μάσκα είναι ιδανική γιατί καλμάρει το ευαίσθητο και αφυδατωμένο δέρμα και δίνει έντονη αίσθηση δροσιάς. Μετά την εφαρμογή το δέρμα είναι εμφανώς αναζωογονημένο και λαμπερό με μία αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας. Η επιδερμίδα έχει ενυδατωθεί σε βάθος ενώ συγχρόνως έχει τονωθεί ο κυτταρικός μεταβολισμός και η ανάπλαση της επιδερμίδας.

“Combining the most advanced techniques we have created the first treatment that repairs the damage caused by the sun, sea, and air.”

Dr Anastasia Tzouma
– How long does the After Sun Treatment last?

This treatment lasts about 90 minutes. It is a complete skin care after the summer. If the skin has greater needs, a complete antioxidant protocol is planned from the beginning.

– How will my skin look like after the After Sun Treatment?

The skin will be deep, refreshed, hydrated and also more restful and radiant. One session is enough to rejuvenate the skin after the summer.

– Is there some kind of contraindication?

It is not applicable when herpes or some other active infection is present on the face.

90′

διαρκεί η ολοκληρωμένη θεραπεία που αντιμετωπίζει τις καλοκαιρινές φθορές στο δέρμα

ΑΝΕΚΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑ

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ

ΒΑΘΙΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΜΕΝΗ, ΕΝΥΔΑΤΩΜΕΝΗ, ΠΙΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

You cannot copy content of this page