Skip to main content

Acne Stop by Dr Tzouma – Η ακμή θεραπεύεται χωρίς φάρμακα

Το πρωτοποριακό πρωτόκολλο Acne Stop που σχεδιάζεται εξατομικευμένα για κάθε ασθενή δίνει λύση ακόμη και στα πιο δύσκολα και επίμονα ακνεϊκά δέρματα χωρίς φάρμακα.

Η ακμή είναι μια από τις πιο συχνές δερματοπάθειες. Εμφανίζεται κυρίως στην εφηβεία ωστόσο μπορεί να παρουσιαστεί σε οποιαδήποτε ηλικία. Ιδιαίτερα συχνά τα τελευταία χρόνια παρουσιάζεται σε γυναίκες μετά τα 30 ή και μεγαλύτερες. Αν και είναι πιο βαριά στα αγόρια, απασχολεί το ίδιο και τα δύο φύλα. Μπορεί να δημιουργήσει έως και σοβαρά προβλήματα στην κοινωνική τους ζωή.

– Επιστημονική διάγνωση

Στην κλινική μας η ακμή αντιμετωπίζεται ολιστικά. Προηγείται δερματολογική εξέταση με τη βοήθεια του αναλυτή δέρματος foto finder uv scan. Η δερματολογική εξέταση μας βοηθάει να ανιχνεύουμε βλάβες της ακμής που δεν είναι ορατές με γυμνό μάτι. Επίσης μπορούμε να παρακολουθούμε τον ασθενή μας με λεπτομέρεια και ακρίβεια. Γίνεται λεπτομερής εργαστηριακός και υπερηχογραφικός έλεγχος όπου χρειαστεί. Παράλληλα με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή ανά περίπτωση δίνεται και ειδικό διαιτολόγιο. Σε περίπτωση που για διάφορους λόγους δεν θέλουμε να δώσουμε συστηματική φαρμακευτική αγωγή λόγω προβλημάτων υγείας, άρνηση γονέων, προηγούμενη αποτυχημένη λήψη, αθλητισμός ή εγκυμοσύνη και θηλασμός, χορηγούμε ειδικά συμπληρώματα διατροφής φυτικής προέλευσης.

 

Το Acne Stop by Dr Αναστασία Τζούμα είναι ένα εξατομικευμένο πρωτόκολλο θεραπειών που εφαρμόζεται μόνο στην δική μας κλινική μετά από μελέτη πολυάριθμων ασθενών με εξαιρετικά αποτελέσματα. Πρόκειται για μια συνδυαστική θεραπεία ειδικής τοπικής φαρμακευτικής αγωγής όπου χρειάζεται, με δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους, πίλινγκ ειδικά για την ακμή, ACNE peel, laser καθώς και τη βραβευμένη φωτοθεραπεία Dermalux. Κάθε πρωτόκολλο είναι εξατομικευμένο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες του ασθενούς.

– Βαθύς ιατρικός καθαρισμός με δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους

Στην κλινική μας πετυχαίνουμε ιατρικό βαθύ καθαρισμό του δέρματος. Τόσο του προσώπου όσο και του σώματος χωρίς τη χρήση ατμού αλλά με ειδικούς μικροκρυστάλλους. Η διαδικασία αρχίζει με πολύ καλό καθαρισμό με ειδικό σαπούνι. Αφού σκουπίσουμε πολύ καλά την περιοχή ακολουθεί ένα είδος μηχανικού πίλινγκ με τη βοήθεια της ειδικής συσκευής eco peel. Το πίλινγκ αυτό βασίζεται στην εκσφενδόνιση αποστειρωμένων μικροκρυστάλλων αργιλίου ή κορουνδίου. Συγχρόνως οι μικροκρύσταλλοι αναρροφώνται, στα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας με σκοπό την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της. Έτσι απομακρύνει τα επιφανειακά στρώματα του δέρματος χωρίς ίχνος τραυματισμού.Ταυτόχρονα παρασύρει ρύπους και σμήγμα.

 

Στη συνέχεια ακολουθεί διάνοιξη φαγεσώρων. Κύστεων και κεχρίων καθώς και απομάκρυνση του κλειστού σμήγματος και πλήρης καθαρισμός των πόρων. Δεν χρησιμοποιείται ατμός για να αποφύγουμε την διαστολή των πόρων. Με αυτό τον τρόπο πετυχαίνουμε να κλείσουμε σταδιακά τους πόρους και να βελτιώσουμε την εικόνα του προσώπου. Δεν εμφανίζεται ποτέ υποτροπή της ακμής όπως συμβαίνει συχνά με την χρήση ατμού. Είναι μία απλή, ανώδυνη θεραπεία διάρκειας 80 λεπτών. Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στην εργασία του αμέσως μετά χωρίς κανένα πρόβλημα.

– Ειδικό πίλινγκ με Acne Peel

Πρόκειται για ένα πίλινγκ μεσαίου βάθους ειδικά σχεδιασμένο για λιπαρά και ακνεϊκά δέρματα. Ο στόχος της θεραπείας είναι η καταπολέμηση των ακνεϊκών βλαβών καθώς και η μείωση του κινδύνου εμφάνισης νέων εστιών. Το acne peel εξουδετερώνει τους τρεις βασικούς παράγοντες που προκαλούν την ακμή στοχεύοντας στον καθένα μεμονωμένα.: Φαγέσωρες, φλεγμονή και φραγμένοι πόροι. Το acne peel περιέχει σαλικυλικό καθώς και αζελαϊκό οξύ. Το σαλικυλικό απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και ξεμπλοκάρει τους πόρους ενώ παράλληλα το αζελαϊκό παρέχει αντιβακτηριδιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες λόγω του ότι καταπολεμά έναν βασικό παράγοντα της ακμής, το προπιονικό βακτηρίδιο.

 

Αρχικά γίνεται καθαρισμός του προσώπου με ειδικό προϊόν και κατόπιν εφαρμόζεται ειδικός αφρός με οξέα 15% για την προετοιμασία του δέρματος πριν το πίλινγκ. Ακολουθεί η εφαρμογή του Acne Peel με τη βοήθεια ενός πινέλου για να παραμείνει στο πρόσωπο από 3 έως και 10 λεπτά. Η εξουδετέρωση του πίλινγκ γίνεται με ειδικό neutralizing spray το οποίο το απενεργοποιεί ταχύτατα και σταματάει κατευθείαν οποιοδήποτε αίσθημα καύσου. To Acne Peel βασιζόμενο σε μία μέγιστης ισχύος φόρμουλα, με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας, βοηθάει στην αναστολή του προπιονικού βακτηριδίου της ακμής. Παρέχει βαθύ καθαρισμό στο δέρμα καταπολεμώντας την λιπαρότητα. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά από την πρώτη κιόλας θεραπεία.

– Αντιβακτηριδιακή δράση & ανάπλαση με φωτοθεραπεία Dermalux

Το Dermalux είναι μια μη επεμβατική θεραπεία για την ακμή αλλά και για ζητήματα ομορφιάς. Βασίζεται στην ισχύ του Led φωτός για να αναζωογονήσει και να ανανεώσει το δέρμα. Το Dermalux χρησιμοποιεί τρία διαφορετικά μήκη κύματος. Το κάθε μήκος κύματος έχει τη δική του δράση που είναι ευεργετική για το δέρμα και διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς ανάπλασης. Επιταχύνει έτσι τη διαδικασία ανανέωσής των κυττάρων. Ταυτόχρονα, τονώνει την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης, κάνοντας το δέρμα ακόμα πιο ελαστικό και λείο. Για την καταπολέμηση της ακμής χρησιμοποιούνται συνδυαστικά και τα τρία μήκη κύματος του φωτός.

 

Τα πρωτόκολλα που εφαρμόζουμε είναι customized και μπορεί να αφορούν συνδυασμό του Dermalux με την δερμόαπόξεση ή το Acne Peel ή ακόμη να αφορούν και μόνο το Dermalux. Συχνότερα εφαρμόζεται ένα κυκλικό πρόγραμμα θεραπειών με δερμοαπόξεση εναλλάξ με πίλινγκ κάθε 3 εβδoμάδες συνδυαστικά πάντα με την δύναμη της φωτοθεραπείας Dermalux.

– Αντιμετώπιση φλεγμονώδους ακμής με Pico Laser

Το Pico Laser της Quanta Systems χρησιμοποιείται στην κλινική μας με ειδικό θεραπευτικό πρωτόκολλο και αντιμετωπίζει σε λίγες συνεδρίες τα δυσκολότερα περιστατικά. Παράλληλα με τις φλεγμονώδεις βλάβες της ακμής διορθώνει τις κοκκινίλες καθώς και τα σημάδια ή τις ουλές που έχουν ήδη δημιουργηθεί.

  • Οι ιατροί μας έχουν εφαρμόσει σε πολλούς ασθενείς το ΝΕΟ αυτό πρωτόκολλο με εξαιρετικά αποτελέσματα.
  • Η κλινική μας είναι η μοναδική στην Ελλάδα που εφαρμόζει αυτή τη θεραπεία.
– Πρωτοποριακό Black Diamond Protocol

Η πρωτοποριακή θεραπεία βασίζεται στο Pico laser και έχει ένδειξη για τα λιπαρά δέρματα με τάση ακμής, στην εξισορρόπηση σμήγματος και στην σμίκρυνση των πόρων. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική θεραπεία στην ενεργό φλεγμονώδη ακμή για όσους δεν επιθυμούν να λάβουν φαρμακευτική αγωγή. Είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες. Χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια στην Αμερική και βασίζεται στην δράση του fractional Pico laser με συγκεκριμένο πρωτόκολλο. Πάντα σε συνδυασμό με την ειδική μάσκα ενεργού άνθρακα που εφαρμόζεται πριν από το laser.

H εφαρμογή του laser γίνεται πάνω στην μαύρη μάσκα και είναι πολύ εντυπωσιακός ο τρόπος που εξαχνώνεται καθώς περνάει το laser πάνω από αυτήν. Ο χρόνος αποθεραπείας είναι ελάχιστος και τα αποτελέσματα άμεσα και ιδιαίτερα εντυπωσιακά. Ο αριθμός των συνεδριών ποικίλλει ανάλογα με την περίπτωση.

Το Acne Stop by Dr Αναστασία Τζούμα είναι ένα εξατομικευμένο πρωτόκολλο θεραπειών που εφαρμόζεται μόνο στην δική μας κλινική μετά από μελέτη πολυάριθμων ασθενών με εξαιρετικά αποτελέσματα – Πρόκειται για μια συνδυαστική θεραπεία ειδικής τοπικής φαρμακευτικής αγωγής όπου χρειάζεται, με δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους, πίλινγκ ειδικά για την ακμή, ACNE peel, laser καθώς και τη βραβευμένη φωτοθεραπεία Dermalux

Pico

Laser  – Μόνο στη Tzouma Clinic εφαρμόζεται σε ειδικό θεραπευτικό πρωτόκολλο και αντιμετωπίζει σε λίγες συνεδρίες τα δυσκολότερα περιστατικά

ΠΟΛΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΑ ΑΚΝΕΪΚΑ ΔΕΡΜΑΤΑ

You cannot copy content of this page