Skip to main content

Acne Free Facial: θεραπεία της ακμής με ψυχρό πλάσμα

Η νέα επαναστατική θεραπεία της Tzouma Clinic αξιοποιεί τη δύναμη του κρύου πλάσματος για να θεραπεύσει την ακμή.

Η θεραπεία της ακμής χωρίς φάρμακα είναι ειδικότητα της Tzouma Clinic και ένα επιστημονικό πεδίο στο οποίο πάντα πρωτοπορεί με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Τώρα περνάει στο επόμενο επίπεδο εφαρμόζοντας την πρωτοποριακή τεχνολογία ψυχρού πλάσματος του Dr. Platon, μία από τις σπουδαιότερες καινοτομίες στην αισθητική ιατρική, σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα ιατρικά προϊόντα της iS Clinical. Το Acne Free Facial είναι το αποκλειστικό πρωτόκολλο που σχεδίασε η Dr. Αναστασία Τζούμα για την αντιμετώπιση της ακμής και εφαρμόζεται μόνο στην κλινική μας.

Πώς λειτουργεί;

Η συσκευή του Dr. Platon διοχετεύει κρύο ατμοσφαιρικό πλάσμα στην επιφάνεια του δέρματος, χωρίς θερμική επίδραση, χωρίς πόνο και χωρίς χρόνο ανάρρωσης. Η τεχνολογία του πλάσματος «ντους» μετατρέπει τα κύρια αέρια του αέρα μεταξύ της συσκευής και του δέρματος (οξυγόνο και αζώτο) σε μη θερμικό πλάσμα στη θερμοκρασία των 35-40°C. Αυτό αναστέλλει την ακμή, ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος, μειώνει τα συμπτώματα της κυστικής ακμής και τη φλεγμονή που σχετίζεται με τα σπυράκια. Επίσης, αυξάνει την απορρόφηση των ενεργών ουσιών από το δέρμα σε μέγιστο βαθμό.

Ποια είναι τα στάδια της θεραπείας;

Μετά τον αρχικό καθαρισμό εφαρμόζεται η συσκευή του Dr. Platon. Μόλις το κρύο πλάσμα ολοκληρώσει τη δράση του, συνεχίζουμε με την επαγγελματική δύναμη της iS Clinical, χρησιμοποιώντας τη μάσκα ενζύμων σε μορφή αφρού που περιλαμβάνει γλυκολικό οξύ, καθώς και ένζυμα ανανά και παπάγιας για βαθύ καθαρισμό των πόρων και αφαίρεση του υπερβολικού σμήγματος. Η θεραπεία ολοκληρώνεται με τη χρήση φαρμακευτικού βαθμού προϊόντων χάρη στις φόρμουλες της iS Clinical.

Πώς θεραπεύει την ακμή το κρύο πλάσμα;
  • Αντιφλεγμονώδης δράση: Επιταχύνει την αυτοκαταστροφή των φλεγμονωδών και κατεστραμμένων κυττάρων του δέρματος
  • Αντιβακτηριδιακή δράση: Σκοτώνει τους μικροοργανισμούς στην επιφάνεια του δέρματος, σπάζοντας τη μοριακή τους δομή
  • Αποτροπή της επανεμφάνισης της ακμής: Το κρύο πλάσμα εξισορροπεί τη λειτουργία του δέρματος και την παραγωγή σμήγματος
  • Τόνωση των διαδικασιών επούλωσης: Η θεραπεία με κρύο πλάσμα από τον Dr. Platon διεγείρει το σχηματισμό νέων αιμοφόρων αγγείων.
  • Αύξηση της Επιδερμικής Διαπερατότητας: Η ηλεκτρική ενέργεια του πλάσματος ανοίγει προσωρινά διόδους στην επιδερμίδα για να εισχωρήσουν οι δραστικές ουσίες που απλώνουμε σε αυτήν.
Πόσο διαρκεί η θεραπεία;

Η θεραπεία διαρκεί 45 λεπτά και είναι εντελώς ανώδυνη. Μετά την εφαρμογή το δέρμα είναι φωτεινό, χωρίς ερεθισμούς ή σημάδια.

Πόσες επαναλήψεις χρειάζονται;

Τα αισθητικά αποτελέσματα είναι ήδη εμφανή από την πρώτη εφαρμογή. Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από τη σοβαρότητα της ακμής. Καθώς έχουν θεραπευτική δράση, οι εφαρμογές μπορούν να γίνονται ακόμη και ανά τρεις ημέρες. Για ολιστική βελτίωση και ανάπλαση του δέρματος μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα customized πρωτόκολλο με φωτοθεραπεία Dermalux στα μεσοδιαστήματα, ειδικά peels, Hydrafacial και άλλες μεθόδους με δράση κατά της ακμής.

Πότε προτείνεται;

Αυτή είναι η ιδανική θεραπεία προσώπου για την ισορρόπηση του δέρματος, τη μείωση της φλεγμονής και την εξάλειψη των βακτηρίων που προκαλούν ακμή και σπυράκια. Ειδικά οι έφηβοι που ταλαιπωρούνται την προτιμούν γιατί είναι σύντομη και ανώδυνη, έχει μηδενικό χρόνο αποθεραπείας και αποδεδειγμένα γρήγορα αποτελέσματα έτσι ώστε να μείνουν οι ίδιοι συνεπείς με τις εφαρμογές μέχρι να εξαλειφθεί το πρόβλημα.

H τεχνολογία Plama Shower του Dr. Platon αναστέλλει την ακμή, ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος, μειώνει τα συμπτώματα της κυστικής ακμής, αντιμετωπίζει τη φλεγμονή που σχετίζεται με τα σπυράκια και επίσης, αυξάνει την απορρόφηση των ενεργών ουσιών από το δέρμα σε μέγιστο βαθμό.

H Dr Αναστασία Τζούμα μας μιλάει για το ✨ Dr Platon, τη νέα επαναστατική θεραπεία της Tzouma Clinic που αξιοποιεί τη δύναμη του κρύου πλάσματος για να θεραπεύσει την ακμή.

35°C

Το πλάσμα στη θερμοκρασία των 35-40°C αναστέλλει την ακμή και ισορροπεί την παραγωγή σμήγματος

ΑΤΡΑΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΩΔΥΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ

ΕΜΦΑΝΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

You cannot copy content of this page